Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

Niet leverbaar

×

€ 46,00


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Internationale economie

Glenn Rayp • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Over het boek:
  ‘De wereld is een dorp geworden’. Iedereen wordt zich meer bewust van de enorme onderlinge afhankelijkheid van nationale economieën. Dit bewustzijn is niet van recente datum, maar groeit nu exponentieel.
  Daarom dit boek, dat tegelijk grondig en leesbaar is. Er is geen gespecialiseerde kennis van economie vereist. De auteurs kozen voor een grafische benadering en uitdieping van de thema’s, met beperkte wiskundige uitwerkingen. De diverse delen zijn onderverdeeld in meerdere hoofdstukken zodat de lezer op een gemakkelijke manier de opbouw van het boek in zich kan opnemen. Verspreid over het hele boek lichten boxen specifieke topics toe.

  Het boek is niet alleen bedoeld voor studenten maar ook voor iedereen die wil weten hoe internationale economie functioneert en geïnteresseerd is in de internationale economische relaties.

  Over de auteur(s):
  Prof. dr. Ludo Cuyvers en prof. dr. Rob Embrechts zijn beiden verbonden aan de Universiteit Antwerpen, prof. dr. Glenn Rayp is verbonden aan de Universiteit Gent. Prof. dr. Trudo Dejonghe is verbonden aan het departement handelswetenschappen van Lessius Antwerpen (Associatie KULeuven)
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 170mm x 240mm
  Aantal pagina's : 538
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : 9789044125702
  Datum publicatie : 01-1970
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 46,00


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Niet leverbaar
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen