Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 19,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Isha upanishad bhaskar

Bhaskerperkash Rewti • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Isha Upanishad Bhaskar werpt op onverwachte wijze een geheel nieuw licht op het scheppingsverhaal en vooral de wijze waarop wij mensen met elkaar zouden moeten omgaan. Ook lastige vraagstukken, zoals de groter wordende ongelijkheden in de wereld en de vele religies die allemaal luidkeels beweren de enige ware te zijn, blijven niet onbesproken.

  En wat te denken van onze onlesbare dorst naar rijkdom? Economen beweren dogmatisch dat onze economie moet blijven groeien en dat bedrijven jaarlijks steeds meer moeten produceren. Dit alles ter bevordering van de welvaart van ons allemaal. Hoezo welvaart voor ons allen? En bevordert dit dan ook ons welzijn, ons levensgeluk?

  Opvallend is dat de bron van de in dit boek weergegeven denkwijzen helemaal niet zo nieuw is. Sterker nog, deze bron is in essentie het woord van ‘Parmātma’ (het woord van God) dat oorspronkelijk mondeling is overgeleverd en lang voor de christelijke jaartelling in het oude India geleidelijk is opgetekend en uiteindelijk is gebundeld in boeken die bekend staan als de Veda’s. De zogenoemde Upanishads, te vergelijken met handleidingen of aanwijzingen, bijvoorbeeld voor het bereiken van een harmonisch en vredig leven, zijn daar een onderdeel van. De in de Isha Upanishad opgenomen filosofische denkpatronen rekenen niet alleen genadeloos af met ons primitieve, materialistisch denken, maar ook met het in ons brein ingebedde egoïsme en de afdwaling naar talloze religies.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 0
  Uitgeverij : Stichting voor Armen en Wezen
  ISBN : Niet bekend
  Datum publicatie : 01-2020
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 19,95


niet beschikbaar

niet beschikbaar

1-2 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen