Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 38,00


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

It's time for self worth

Versterk je zelfwaarde, laat los wat niet dient & creëer het leven waar jij naar verlangt.

Jocianne Alves • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Na het lezen van dit boek en het toepassen van wat je in dit boek leert zal je trots zijn op de vrouw die jij aan het worden bent.
  Je zal je waarde als vrouw kennen, je zal duidelijke grenzen stellen, je motivatie en discipline zullen groeien en je zal een intense drive ervaren om nu echt voor je dromen, geluk en doelen te gaan. En dit boek gaat jou helpen om dit stap voor stap te realiseren.

  Dit boek staat in het teken van leven vanuit jouw zelfwaarde, zodat jij een waardevol leven kunt gaan creëren dat jou meer voldoening geeft en waarin jij met meer succes en vertrouwen je doelen kunt bereiken. VOOR WIE IS DIT BOEK GESCHREVEN? Dit boek is voor jou als jij meer vanuit jouw zelfwaarde wilt leven, wilt loslaten wat jou niet meer dient en een leven wilt creëren waar jij gelukkig van wordt. Dit boek is voor vrouwen die het gevoel hebben vast te lopen in hun leven of voor hen die het zat zijn om constant in dezelfde situaties terecht te komen. Dit boek gaat je helpen bij het maken van nieuwe keuzes, zoat jij nieuwe resultaten kunt gaan boeken in jouw leven.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 142mm x 204mm
  Aantal pagina's : 121
  Uitgeverij : Jocianne Alves
  ISBN : 9789464069839
  Datum publicatie : 08-2021
 • Inhoudsopgave
  De start van mijn reis naar persoonlijk groei. Wat is zelfwaarde? Jouw zelfwaarde. Jouw zelfwaarde filter. Het toepassen van het filter. Loslaten wat niet meer dient. Weet waar je heen wilt. Support vanuit jouw omgeving. Self-worth Messages.
 • Reviews (8,8 uit 6 reviews)

  11-09-2021
  Nieuwsgierig
  Ik was nieuwsgierig naar dit boek Heerlijk en relaxed met een kop thee erbij. Een. begin gemaakt om te lezen.Vond het heel fijn om te lezen. Tijdens het lezen meem ke dingen in je op. Wat voor jezelf herkenhaar is. Goed geschreven hoor.

     7
     7

  Geplaatst door uit Noord-Holland , leeftijd 60-69
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  09-09-2021
  Opbouwend
  Goed boek ben er nog mee bezig motiverend

     Power kracht
     Goed gevoel

  Geplaatst door uit Almere , leeftijd 30-39
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  24-08-2021
  Dit boek moeten alle vrouwen eens gelezen hebben
  Zo mooi geschreven, compact en leuk in elkaar gezet. Dit boek heb ik al een tijd geleden uitgelezen maar wanneer ik behoefte heb aan inspiratie/ een oppeppertje, sla ik 'em open. Loop je vast in het leven of heb je inspiratie nodig, of je ken je iemand die een duwtje in de rug nodig heeft? Dan is dit boek zeker een aanrader!! Dit zal je helpen bij je persoonlijke groei. CadeauTip.

     Leerzaam
     Compact

  Geplaatst door uit Rotterdam , leeftijd 40-49
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  19-08-2021
  Een Must Read boek over zelfwaarde
  Ik raad iedereen aan om dit boek te lezen. Met simpele vragen en opdrachten kan je zelf reflecteren en werken aan jezelf waarde! Het is ook aan te raden voor mensen die niet van lezen houden. Het is simpel en makkelijk te begrijpen. De gratis E book met vragen over zelfwaarde is ook een Must! Inhoudelijk goed in elkaar gezet op jou te helpen met je persoonlijke groei. Je bent het waard

     Makkelijk te lezen
     Duidelijke taal

  Geplaatst door uit Den Haag , leeftijd 40-49
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  18-08-2021
  Jouw boek heeft zoveel met mij gedaan.
  Ik weet niet eens of je bewust bent van wat jij met vrouwen doet. Tenminste wat je met mij gedaan hebt. Nadat ik jouw boek ben gaan lezen, heb ik zoveel emoties laten gaan. Ik ben harder gaan werken aan mijn doel en heb niets meer aangetrokken van anderen. Nu kan ik zeggen dat ik er nog niet helemaal ben, maar ik ben al heel ver gekomen. Ik heb de tools en visie nu clear om door te blijven gaan. Ik wil jou hiervoor bedanken want dat heb ik volgens mij nog niet gedaan. Thank you for being you and sharing your goals, tips and tricks with us all! Want vanuit mijn perspectief kan ik zeggen: You helped me big time and thank for that!


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 10 uit 10


  17-08-2021
  It\'s time for self worth
  Ik herkende mijzelf in het boek. Ik heb veel motivatie eruit kunnen halen om mijn levenstijl te veranderen. Het boek tot 2 keer toe gelezen.

     Snel uitgelezen.
     Motiverende boek

  Geplaatst door uit Rotterdam , leeftijd 30-39
  Waardeert het boek met een 9.5 uit 10

€ 38,00


niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen