€ 38,00


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

It's time for self worth

Versterk je zelfwaarde, laat los wat niet dient & creëer het leven waar jij naar verlangt.

Jocianne Alves • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Na het lezen van dit boek en het toepassen van wat je in dit boek leert zal je trots zijn op de vrouw die jij aan het worden bent.
  Je zal je waarde als vrouw kennen, je zal duidelijke grenzen stellen, je motivatie en discipline zullen groeien en je zal een intense drive ervaren om nu echt voor je dromen, geluk en doelen te gaan. En dit boek gaat jou helpen om dit stap voor stap te realiseren.

  Dit boek staat in het teken van leven vanuit jouw zelfwaarde, zodat jij een waardevol leven kunt gaan creëren dat jou meer voldoening geeft en waarin jij met meer succes en vertrouwen je doelen kunt bereiken. VOOR WIE IS DIT BOEK GESCHREVEN? Dit boek is voor jou als jij meer vanuit jouw zelfwaarde wilt leven, wilt loslaten wat jou niet meer dient en een leven wilt creëren waar jij gelukkig van wordt. Dit boek is voor vrouwen die het gevoel hebben vast te lopen in hun leven of voor hen die het zat zijn om constant in dezelfde situaties terecht te komen. Dit boek gaat jou helpen bij het maken van nieuwe keuzes, zodat jij nieuwe resultaten kunt boeken in jouw leven.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 142mm x 204mm
  Aantal pagina's : 121
  Uitgeverij : Jocianne Alves
  ISBN : 9789464069839
  Datum publicatie : 08-2021
 • Inhoudsopgave
  De start van mijn reis naar persoonlijk groei. Wat is zelfwaarde? Jouw zelfwaarde. Jouw zelfwaarde filter. Het toepassen van het filter. Loslaten wat niet meer dient. Weet waar je heen wilt. Support vanuit jouw omgeving. Self-worth Messages.
 • Reviews (8,6 uit 15 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

  08-06-2022
  Heerlijk en makkelijk te lezen
  Het boek heeft alle info over zelfwaarde, makkelijk te lezen. Het heeft alle tools die je nodig hebt om aan je zelfwaarde te werken. Ik raad iedereen dit boek aan als je meer aan je zelfwaarde wilt werken of wilt weten wat jou waarde is. Een fijn boek om te lezen binnen 1 dag uitgelezen.


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  02-06-2022
  Time for selfworth
  Echt een aanrader dit boek. Ik geniet er heel erg van omdat ik bewust van dingen wordt. En het helpt mij heel veel.

     Makkelijk leesbaar

  Geplaatst door uit Rotterdam
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  11-03-2022
  Motiverend boek
  Wanneer je aan de slag gaat met persoonlijke ontwikkeling ga je al snel kijken naar je waarden, wat vind je belangrijk en waarom? In It’s time for selfworth krijg je helderheid op hoe je daadwerkelijk gaat doen wat je wilt doen. Het is een liefdevolle push in de juiste richting. Je leert om jouw patronen te herkennen en een andere aanpak concreet te maken zodat je daar naar kan handelen.

     Prettig lettertype
     Leest makkelijk weg

  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  15-02-2022
  Boek
  Jocianne, wat een mooie boek heb je geschreven. De inhoud daarvan is heel waardevol, voor mij heeft het gediend als een verfrissend herinnering om mijn zelfwaarde te blijven aanscherpen naar mate ik goei en nieuwe gewoontes ontwikkeld. Jouw boek zou ik zeker ook aan de vrouwen in een relatie/huwelijk willen aanraden als mooie en waardevolle toevoeging voor hun positionering als vrouw zijnde. Eigenlijk kan ieder vrouw die een shift wil ervaren in de manier hoe hun zichzelf zien en positioneren jouw boek goed kunnen gebruiken. I love it

     De nugget’s zijn mooie toevoeging
     Fijn boek, niet te dik of moeilijk

  Geplaatst door uit Zuid Holland , leeftijd 40-49
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  05-01-2022
  En toen leerde ik mijn ware IK kennen
  Bijna 2 jaar geleden kwam ik in contact met Jocianne. Ik maakte kennis met haar E-book. Wat een eye opener voor mij. Ik heb het toegepast in mijn leven, zag hoe positief mijn leven werd en de stappen die ik maakte tot geweldige resultaten leidde. Onlangs heb ik haar visionboard gebruikt om mijn doelen te formuleren. Ik voel de groei van binnen. Van E-book naar visionboard naar boek. Toen haar boek uit kwam wist ik dat ik deze ook moest lezen. En op het moment dat ik er klaar voor was heb ik het boek gekocht. Ik ben mij nu heel erg bewust welke stappen ik heb gemaakt en wat ik tot nog toe heb bereikt. Maar ook het accepteren en omarmen van mijn interne blokkades werd duidelijk. Jocianne neemt je mee, ze is duidelijk in wat zij wilt overbrengen. Ze laat je kennismaken met je ware IK. Ik had nooit kunnen dromen dat ik mezelf zou gaan zien. Ik was er klaar voor om te zijn wie ik ben. Ik ben heel blij met haar hulp. Dank je wel Jocianne voor alles!


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 10 uit 10


  17-12-2021
  Een echte eye-opener!
  Ik heb een tijdje er over gedaan om dit boek uit te lezen omdat het voor mij confronterend was. Dit boek heeft mij geholpen om kritisch naar een bepaald aspect in mijn leven te kijken waardoor ik niets anders kon dan loslaten wat niet meer bij me past. In het begin was dat best eng maar al heel snel voelde het bevrijdend en was ik heel blij dat ik over die drempel heen ben gestapt. Voor mijn was dit boek een ware eye opener wat positief heeft uitgepakt.


  Geplaatst door , leeftijd 30-39
  Waardeert het boek met een 8.5 uit 10


  07-12-2021
  Dubbel dikke aanrader
  Toen ik dit boek voorbij zag komen, zei iets in mij jij hebt dit boek nodig. Bij de eerste bladzijde had het me al. Dit boek moet iedere vrouw gewoon aanschaffen hoe sterk je als vrouw al in je worth sta. Er is altijd een hoofstuk in dit boek waarvan je ahaaaa gaat zeggen. Een boek die je nog na het uitlezen vaker zal gaan pakken om nog net dat ene hoofstuk erbij te gaan pakken. Echt een topboek


  Geplaatst door uit Schiedam , leeftijd 40-49
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  19-11-2021
  Fantastisch
  Waauw en nog eens waauuuuw!! Dit boek is zo inspirerend!! Het fungeert als handleiding voor zelfreflectie! Ik raad het iedereen aan zelfs als denkt dat je niet worstelt op het gebied van Selfworth. En ik raad het al mijn klanten aan!! Ik wacht al op deel 2!!


  Geplaatst door uit Rotterdam , leeftijd 40-49
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  16-10-2021
  Motiverende boek voor dat extra zetje.
  Deze bosslady is een topper! Haar boek "it's time for Selfworth" gaf mij veel motivatie om dingen anders te doen. Ze geeft in haar boek goede adviezen en laat je echt nadenken over hoe je positieve veranderingen kan aanbrengen in je leven, zodat je net dat zetje krijgt die je nodig hebt. Thanks voor al je inspiratie.

     Motiverend
     Goede adviezen

  Geplaatst door , leeftijd 40-49
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  11-09-2021
  Nieuwsgierig
  Ik was nieuwsgierig naar dit boek Heerlijk en relaxed met een kop thee erbij. Een. begin gemaakt om te lezen.Vond het heel fijn om te lezen. Tijdens het lezen meem ke dingen in je op. Wat voor jezelf herkenhaar is. Goed geschreven hoor.

     7
     7

  Geplaatst door uit Noord-Holland , leeftijd 60-69
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  09-09-2021
  Opbouwend
  Goed boek ben er nog mee bezig motiverend

     Power kracht
     Goed gevoel

  Geplaatst door uit Almere , leeftijd 30-39
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  24-08-2021
  Dit boek moeten alle vrouwen eens gelezen hebben
  Zo mooi geschreven, compact en leuk in elkaar gezet. Dit boek heb ik al een tijd geleden uitgelezen maar wanneer ik behoefte heb aan inspiratie/ een oppeppertje, sla ik 'em open. Loop je vast in het leven of heb je inspiratie nodig, of je ken je iemand die een duwtje in de rug nodig heeft? Dan is dit boek zeker een aanrader!! Dit zal je helpen bij je persoonlijke groei. CadeauTip.

     Leerzaam
     Compact

  Geplaatst door uit Rotterdam , leeftijd 40-49
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  19-08-2021
  Een Must Read boek over zelfwaarde
  Ik raad iedereen aan om dit boek te lezen. Met simpele vragen en opdrachten kan je zelf reflecteren en werken aan jezelf waarde! Het is ook aan te raden voor mensen die niet van lezen houden. Het is simpel en makkelijk te begrijpen. De gratis E book met vragen over zelfwaarde is ook een Must! Inhoudelijk goed in elkaar gezet op jou te helpen met je persoonlijke groei. Je bent het waard

     Makkelijk te lezen
     Duidelijke taal

  Geplaatst door uit Den Haag , leeftijd 40-49
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  18-08-2021
  Jouw boek heeft zoveel met mij gedaan.
  Ik weet niet eens of je bewust bent van wat jij met vrouwen doet. Tenminste wat je met mij gedaan hebt. Nadat ik jouw boek ben gaan lezen, heb ik zoveel emoties laten gaan. Ik ben harder gaan werken aan mijn doel en heb niets meer aangetrokken van anderen. Nu kan ik zeggen dat ik er nog niet helemaal ben, maar ik ben al heel ver gekomen. Ik heb de tools en visie nu clear om door te blijven gaan. Ik wil jou hiervoor bedanken want dat heb ik volgens mij nog niet gedaan. Thank you for being you and sharing your goals, tips and tricks with us all! Want vanuit mijn perspectief kan ik zeggen: You helped me big time and thank for that!


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 10 uit 10


  17-08-2021
  It\'s time for self worth
  Ik herkende mijzelf in het boek. Ik heb veel motivatie eruit kunnen halen om mijn levenstijl te veranderen. Het boek tot 2 keer toe gelezen.

     Snel uitgelezen.
     Motiverende boek

  Geplaatst door uit Rotterdam , leeftijd 30-39
  Waardeert het boek met een 9.5 uit 10

€ 38,00

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen