Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 14,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Ja, ik wil... een bijzondere trouwceremonie

ideeën en tips voor een persoonlijke trouwceremonie

Margot Cuppen • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Jullie willen de liefde aan elkaar bevestigen door elkaar het jawoord te geven. En dat mag gevierd worden! Een trouwceremonie, persoonlijk en op maat geeft meer betekenis aan jullie jawoord en dus aan jullie feest. In 'ja wil wil' laat Margot Cuppen zien dat de trouwceremonie helemaal op maat kan worden vorm gegeven en dat je op elke gewenste locatie kunt trouwen.
  Dit boekje is een mooi geschenk als jullie gaan trouwen, als iemand in je omgeving gaat trouwen of als je de liefde wil vieren zonder te trouwen. Het is bruikbaar voor iedereen die verliefd, verloofd of getrouwd is en hun liefde wil vieren met een bijzondere ceremonie.
  In complete thema-ceremonies komen bijzondere plekjes om te trouwen aan bod en inhoudelijke ideeën en inspiraties om van je trouwceremonie iets onvergetelijks te maken.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 135mm x 215mm
  Aantal pagina's : 109
  Uitgeverij : Margot Cuppen
  ISBN : 9789082160505
  Datum publicatie : 11-2013
 • Inhoudsopgave
  Een loop door de tijd
  (een stukje geschiedenis, het huwelijk tegenwoordig en 'het nieuwe trouwen')
  De voorbereiding
  (Trouwambtenaar of ceremoniespreker, kosten, tradities en trouwen op elke gewenste locatie)
  De opbouw
  (De opbouw van een ceremonie, trouwbeloften, symbolen en rituelen, kinderen en ceremonies)
  Ceremonies met een thema
  (landelijk, italiaans, low-budget, winterwedding
  Vieren dat je van elkaar houdt
  (Liefdesceremonie, herbevestiging, liefdesoverweging)
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 14,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

"Wil je de ceremonie persoonlijk maken: schrijf dan je eigen trouwbelofte. De trouwbeloften komen oorspronkelijk uit de christelijke huwelijksvoltrekkingen. Tegenwoordig komen deze in tal van ceremonies aan bod op allerlei manieren. Je kunt teksten of bestaande quotes overnemen die je tijdens de ceremonie naar elkaar uitspreekt. Je kunt je eigen woorden kiezen: eerlijk en puur."

"Waarom genieten we toch zo van het boerenleven? Is het de eenvoud, de puurheid, de natuur wat ons zo aantrekt? Houden jullie van back to basic; heerlijk de natuur in, dan is de landelijke ceremonie echt iets voor jullie!"

"Trouwen kun je overal. Wist je dat je op het vliegveld kunt trouwen of zelfs in een gevangenis? Tegenwoordig zijn enkele gevangenissen omgebouwd en niet meer in gebruik. Daar mag je nu trouwen en feestvieren. Spannend en origineel!" ×
SERVICE
Contact
 
Vragen