€ 25,00

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Japan, de authentieke keuken

Ippo Nakahara • Boek • hardback

  • Samenvatting
    Van familiekoks tot chefs van toprestaurants: Japans beste lokale koks delen in dit boek hun passie voor eten en de klassieke recepten uit de regio. Van inktviskroketjes en groentebolletjes tot glasnoedels met siroop en hartige pannenkoekjes: de Japanse keuken heeft het allemaal! Tienlon Ho backpackte in 2001 voor het eerst door Japan. Sindsdien is ze veelvuldig naar het land teruggekeerd, om te schrijven over eten en reizen voor Lonely Planet en andere media. Rebecca Milner groeide op in Californië, maar is sinds 2002 verliefd op Tokio. Ze schrijft voor Lonely Planet en was culinair columnist voor de Japan Times. Journalist Ippo Nakahara werd in 1977 in de Saga Prefectuur geboren. Na zijn afstuderen begon hij over voedsel te schrijven, terwijl hij werkte in een eetstalletje in Fukuoka.
  • Productinformatie
    Binding : Hardback
    Distributievorm : Boek (print, druk)
    Formaat : 193mm x 248mm
    Aantal pagina's : 272
    Uitgeverij : Veltman Uitgevers B.V.
    ISBN : 9789048315871
    Datum publicatie : 09-2018
  • Inhoudsopgave
    niet beschikbaar
  • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 25,00

niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 23:15 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen