Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 15,79

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Golvend Glas
  Golvend Glas (boek)

Je bent al iemand

Mezelva • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Echte dingen van echte mensen, die echte din­gen willen zeggen. het gaat er niet om om soci­aal te netwerken en je zieltje veilig te krijgen. het gaat er om, dat je leeft en alles bent wat je ziet vanbinnen en van buiten. als een kas waar een meeuw op schijt of een geur van vanille uit een oor op het metrostation. en om te veel cho­cola eten of in ieder geval geen poging doen om uit te reiken en 'een publiek te boeien'. daar gaat het allemaal niet om. want dan wordt het niet meer interessant. schrijven dat doe je alleen maar als je iemand mist, of heel veel mensen mist of als je je zelf mist of een hond misschien maar niet als je geld mist. dan ga je wel iets an­ders doen.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 135mm x 205mm
  Aantal pagina's : 200
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : Niet bekend
  Datum publicatie : 11-2019
 • Inhoudsopgave
  Boek 1: Een spel, moeilijker dan het leven zelf
  Boek 2: Pareltjes der wiskunde
  Derde boek: Ook zij verdween weer
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 15,79

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Echte dingen van echte mensen, die echte din­gen willen zeggen. het gaat er niet om om soci­aal te netwerken en je zieltje veilig te krijgen. het gaat er om, dat je leeft en alles bent wat je ziet vanbinnen en van buiten. als een kas waar een meeuw op schijt of een geur van vanille uit een oor op het metrostation. en om te veel cho­cola eten of in ieder geval geen poging doen om uit te reiken en 'een publiek te boeien'. daar gaat het allemaal niet om. want dan wordt het niet meer interessant. schrijven dat doe je alleen maar als je iemand mist, of heel veel mensen mist of als je je zelf mist of een hond misschien maar niet als je geld mist. dan ga je wel iets an­ders doen. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen