€ 24,95

ePUB ebook

  € 18,75

PDF ebook

niet beschikbaar

Je zal nooit meer zo zijn als vroeger

Succesvol samenwerken met jezelf

Elif Celik • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Succesvol samenwerken met jezelf

  Dit boek is samengesteld met speciale inhoud die je volledige kracht zal geven.
  Om de leider van je eigen leven te worden zijn er krachtige formules ontwikkeld.
  Rituelen die snel resultaat boeken.

  - Karma en de wet van reflectie, alles wat er in ons leven gebeurt, heeft dus uiteindelijk met onszelf te maken.

  Het pad van de Evolutie, Rijpheid en Rijping, Ontwikkeling, Verbetering, Levenspad. De situaties in je leven zijn situaties die je nodig hebt om te kunnen groeien. Het pad van de Evolutie (het levenspad ) is een virtuele voorstelling of projectie van alle realistische mogelijkheden waaruit je kunt kiezen, uitgewerkt naar de toekomst.Vanuit dit plan kun je met het door jou gekozen levenspad door het leven gaan. Het is een dynamisch plan dat met iedere keuze die je maakt, van jezelf of van anderen, verandert.


  Je zult lezen over hoe je gedachten en ego de werkelijkheid beïnvloeden, hoe positieve affirmatie-technieken daadwerkelijk bij kunnen dragen aan een verbetering van je levensomstandigheden, hoe je hulp van hogerhand inroept, hoe je overvloed aantrekt, hoe je hulp van hogerhand inroept, hoe je je frequentie verhoogt, en nog veel meer.

  Het is helaas een vaak voorkomend iets: dat partners zichzelf in een relatie opofferen voor de ander, ten koste van zichzelf. Het lijkt initieel een mooie eigenschap: dingen over hebben voor de ander. In staat zijn compromissen te sluiten. Aan een ander denken. Niet egoïstisch zijn. Maar als hier geen balans in wordt gevonden, kan het o zo schadelijk zijn . Je kunt jezelf totaal verliezen.
  Waar komt dit gedrag precies vandaan?
  Er zitten twee basismotieven achter het altruïstische gedrag dat in een relatie of huwelijk tevoorschijn kan komen.
  De eerste beweegreden komt voort uit de wens de partner gelukkig(er) te maken en de band met elkaar hechter te maken. De tweede beweegreden is meestal de wens om conflict te vermijden.

  Nu ook bestandstype :Epub/Ebook (digitaal) verkrijgbaar. Bij Boekenbestellen.nl of Krizokolhealing.nl
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 135mm x 210mm
  Aantal pagina's : 201
  Uitgeverij : SAUV
  ISBN : 9789090365589
  Datum publicatie : 12-2022
 • Inhoudsopgave
  INHOUDSOPGAVE

  1. Het pad van de evolutie

  2. Maak kennis met je (onder) bewustzijn

  3. Alles over hersengolven en hoe je verleden te genezen

  4. Helpen Engelen mensen?

  5. Het ego

  6. Zelfliefde & de kracht van positieve affirmaties

  7. (Zelf) liefde en relaties

  8. Aura’s en chakra’s

  9. De werking van de edelstenen

  10. Spiritueel ontwaken

  11. Karma en de wet van reflectie

  12. Welkom in de wereld van de rituelen

  13. Handige tips en tools voor een gelukkiger leven

  Samenvatting en slotwoord
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 24,95

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Ons verleden bepaalt dus grotendeels ons heden: wie we vandaag zijn. Wat natuurlijk ook weer onze toekomst bepaalt. Want: welke beslissingen maak je? Wat kies je voor jezelf? Wat vind je dat je waard bent? Werd/word je aangemoedigd in je leven, of juist niet? Werkelijk alles wat en iedereen die je op je levenspad tegenkomt, beïnvloedt het. Hoe groot of hoe klein ook. Of we het nu zelf doorhebben, of niet.
Het werkt allemaal door op de twee verschillende bewustzijnslagen die we hebben. Die daar vervolgens overtuigingen en (denk)patronen creëren die de basis van ons handelen worden.
Dat kan heel goed werken, je uitmuntend door het leven leiden, met fantastische normen en waarden, die jou laten uitblinken als mens. Maar... wat als deze denkpatronen en overtuigingen die je hebt opgebouwd, je helemaal niet zo van dienst zijn? Wat als ze je voornamelijk belemmeren? Je laten denken dat je dingen niet kunt, of niet waard bent? Dan gaat het tegen je werken. Maar gelukkig is hier iets aan te doen. Kun je met de eerste laag – je bewustzijn dus – je tweede, dieper gelegen laag – je onderbewustzijn – aanpakken.

Om jezelf als het ware een beetje te herprogrammeren. Hoe je dat doet? Daar komen we zo aan toe. Maar laten we eerst nog heel even verder ingaan op die dieper weggestopte laag, ons onderbewustzijn. Want wat is dit nu precies, en hoe werkt het?
Eén ding staat vast: het is een deel van ons waar we maar heel weinig vat op hebben. Ons onderbewustzijn is een soort archief, uitpuilend van opgeslagen informatie.
Dat we vanaf dag één sinds we geboren zijn al verzameld hebben. Deze schat aan informatie bepaalt onze levens. Ons hele verleden bepaalt wie wij vandaag de dag zijn. Dat verleden houdt nogal wat in, zoals hierboven al benoemd wordt. Werkelijk alles is van invloed op wie jij momenteel bent en welke keuzes je op dagelijkse basis maakt. Zoals dus de plaats waar je geboren bent, de cultuur waarin je bent opgegroeid, je religie, sociale milieu, je ouders, broers en zussen, de school, de leraren, vrienden en vriendinnen, partners, et cetera. Zelfs wat we kijken op televisie is van invloed.
Dit nogal uitgebreide totaalpakket heeft ons gevormd tot degene die we nu zijn. Zowel in positieve zin, als negatieve zin.
In positieve zin, bijvoorbeeld doordat we geleerd hebben beleefd te zijn en onze medemens met respect te behandelen. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen