€ 19,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Keer op keer

Barbara Wareman • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Het bewogen levensverhaal van mij. Na de diagnose hiv trouwde ik om vervolgens snel weer te scheiden. Na mijn echtscheiding raakte ik verstrikt in een leven met loverboys. Ik raakte zwaar verslaafd aan de crack-cocaïne. Doordat ik mijn hiv medicatie niet meer innam raakte ik blind aan een oog. Meerdere malen probeerde ik een overdosis te nemen. Tegenslag na tegenslag besloot ik toch hulp te aanvaarden. Ik werd meerdere malen opgenomen in een kliniek om van mijn verslaving af te komen. Ik verloor alles wat ik had maar vocht door.
  Nu ik clean ben, heb ik weer een kans op een normaal leven. Toch blijft mijn verleden mij achtervolgen. Mijn hart is kapot geschopt waardoor ik nu in een scootmobiel zit. Het is een hele lange weg om weer geaccepteerd te worden in de samenleving zeker met de beperkingen die ik aan mijn verslaving over gehouden heb.
  Met mijn verhaal hoop ik mensen te bereiken die in een soortgelijke situatie terecht zijn gekomen om te laten zien dat er wel degelijk een nieuwe kans is.

  De personen in mijn boek hebben allemaal een andere naam in verband met hun privacy. Ik wil niemand beschuldigen van de fouten die ik gemaakt heb.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 105
  Uitgeverij : B. Wareman
  ISBN : 9789090310817
  Datum publicatie : 06-2018
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (7,5 uit 2 reviews)

  30-12-2018
  Geweldig boek
  Mijn vriendin kent de schrijfster persoonlijk ,ik lees zelf nooit boeken maar vind het een goed verhaal die oprecht en eerlijk is geschreven

     Goed
     In 1 x uit gelezen

  Geplaatst door uit Alphen
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  07-07-2018
  keer op keer
  Een zeer aangrijpend boek van iemand die een goede opleiding heeft gehad en daarna de verkeerde weg is ingeslagen. Maar nu een tevreden leven lijd. Maar wel haar gezondheid kwijt is. Ik hoop dat haar leven stabiel blijft.


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 7 uit 10

€ 19,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen