Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 28,50


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Juridisch secretaresse
  Juridisch secretaresse (boek)

KEI in de praktijk

voor de juridisch ondersteuner

Floor Zijdenbos-Jansen • Boek • paperback

 • Samenvatting
  De auteur
  Floor Zijdenbos-Jansen is zelfstandig ondernemer en werkt sinds 2008 onder de naam Flora’s Secretary Services als interim juridisch secretaresse. Zij heeft meer dan 35 jaar ervaring als juridisch secretaresse en naast haar werk diverse juridische opleidingen gevolgd. In 2014 is een door haar geschreven handboek verschenen: “Juridisch secretaresse, onmisbaar in de rechtspraktijk”. Vanaf 2014 heeft zij zich in de ontwikkelingen rondom KEI verdiept met als doel het onderwerp voor juridisch ondersteuners toegankelijk te maken. Haar kennis draagt zij nu over niet alleen via dit boek, maar door het verzorgen van (incompany) workshops.

  Het boek
  Dit boek behandelt de praktische kant van KEI. Er wordt ruim aandacht gegeven aan de verschillen tussen de huidige procesvoering en die via KEI. De tekst bevat voorbeelden en praktijktips. Daarnaast is er een uitgebreide begrippenlijst met de huidige en nieuwe terminologie opgenomen. Dit boek geeft de gebruiker een beter inzicht in en overzicht van de rechtspraktijk onder KEI. Het is niet alleen geschikt voor de juridisch ondersteuners maar voor iedereen die meer wil weten over hoe KEI in de praktijk toegepast wordt.


  Over “Juridisch secretaresse, onmisbaar in de rechtspraktijk”:
  “Van een handboek voor de (beginnende) juridisch secretaresse mag je verwachten dat het aan drie eisen voldoet. Praktisch, volledig en begrijpelijk. Daaraan voldoet het onderhavige boek van Floor Zijdenbos-Jansen helemaal. Een boek waaraan ongetwijfeld al een grote behoefte bestond, maar dat na zijn verschijnen zo onmisbaar zal blijken, dat geen juridisch secretaresse nog zonder kan.
  Ik beveel het van harte aan en met deze uitspraak zult u het moeten doen.
  mr. Frank Visser, oud-kantonrechter en voormalig Rijdende Rechter”
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 170mm x 240mm
  Aantal pagina's : 200
  Uitgeverij : Flora's Secretary Services
  ISBN : 9789082199413
  Datum publicatie : 07-2017
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 28,50


niet beschikbaar

niet beschikbaar

1-2 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen