€ 18,95

ePUB ebook

  € 4,95

PDF ebook

niet beschikbaar

Kelilah

Dodelijke omhelzing

Jorgen Eijt • Boek • paperback

  • Samenvatting
    VERHAAL
    Zürich, zondagavond, 2019. De CIA voert een moordaanslag op een Russische wapenhandelaar uit in een hotel maar het gaat vreselijk mis. De Mossad wordt om hulp gevraagd. Deze mislukte moordaanslag lijkt in eerste instantie van weinig betekenis voor Israël maar krijgt al snel een omvang van ongekende proporties.

    Een tweede holocaust lijkt onontkoombaar en Israël lijkt gevangen in een dodelijke omhelzing.

    Meir Levi, directeur van de Mossad, start een operatie met zijn jonge maar beste agent Kelilah Haddad om de puzzel van de dreiging te ontrafelen. De operatie leidt tot de ontdekking van een nieuw, technologisch geavanceerd wapen, waarvan de Mossad het bestaan niet weet. Een race tegen de klok begint.

    Kan de Mossad het tij keren?

    PERSONAGES
    Kelilah is een veelbelovende jonge Mossad agente die zichzelf wil bewijzen, maar wordt door het hogere, militaire kader van Israël nog niet serieus genomen. Ook wordt zij achtervolgd door demonen uit het verleden.
    Meir Levi is de sluwe vos die dwars door gebeurtenissen heen kan kijken, maar moeite heeft om over lopende operaties te com-municeren met belanghebbenden. Hierdoor loopt de spanning op met de premier van Israël en de directrice van Sjabak, de binnenlandse veiligheidsdienst van Israël. Uiteindelijk komt het aan op de samenwerkingsvaardigheden tussen Kelilah, haar team en Meir om het gevaar af te wenden.

    VOOR WIE IS HET BOEK?
    KELILAH: DODELIJKE OMHELZING is een echte spionage thriller die zich afspeelt op verschillende locaties (Verenigde Staten, Zwitserland, Rusland en Israël) en tegen een achtergrond van deceptie en verraad. Lezers van het spionage genre in de stijl van Daniel Silva (De Engelse Spion) zullen zich aangetrokken voelen tot dit boek en kijkers van de Netflix-series Homeland en Fauda zullen de oplopende spanning en sfeer waarderen.
  • Productinformatie
    Binding : Paperback
    Distributievorm : Boek (print, druk)
    Formaat : 145mm x 210mm
    Aantal pagina's : 138
    Uitgeverij : Being Agile
    ISBN : 9789083116914
    Datum publicatie : 03-2021
  • Inhoudsopgave
    niet beschikbaar
  • Reviews (9,2 uit 5 reviews)
    Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

    07-04-2021
    Vergeet niet te knipperen!
    Voor wie nog nooit een spionagethriller heeft gelezen (zoals ik voor dit boek) een echte aanrader! Ik ben ook heel dankbaar dat ik dit boek heb mogen ontvangen van Jorgen zelf en dit gister in 1 ruk heb mogen uitlezen. Het boek gaat over een moedige geheime agent Kelilah werkzaam bij de Mossad die de CIA te hulp schiet bij de jacht op een Russische wapenhandelaar. Omdat er ook word ingezoomed op haar persoonlijke leven is dit niet alleen een heel spannend verhaal, maar leef je ook echt met de hoofdrolspeelster mee. Omdat het boek al gelijk met een moordaanslag begint, wat direct verduidelijking op de titel ''dodelijke omhelzing'' geeft zit je direct in het verhaal (en kom je er ook niet meer uit!!). Het leest als een speer en ik had het zelf binnen no time uit. Van begin tot eind spannend! Geen langdradig gedoe, geen verwarrende delen, gewoon: straight to the point! Fijn om een keer een boek in een avondje uit te lezen en gelijk te weten hoe het is afgelopen. Vooral na een lange boeken serie is dit echt even ontspannen. ''Don't judge a book by its cover '' vond ik zelf heel toepasselijk voor dit boek... want dit verhaal had ik nooit verwacht toen ik de omslag zag. EEN AANRADER!


    Geplaatst door uit Leiderdorp , leeftijd 20-29
    Waardeert het boek met een 10 uit 10


    29-03-2021
    Origineel beeld van de Mossad
    Spannend boek! Originele plot en er wordt een menselijk beeld geschetst van de Mossad, in tegenstelling tot andere boeken. Dit maakt het boek origineel en laat zien dat ook beslissingen over leven en dood door mensen wordt genomen en niet door robots. Ook leest het boek als een trein. Knap gedaan!

       Goed bedacht plot
       Interessante informatie over Mossad

    Geplaatst door uit Voorhout , leeftijd 20-29
    Waardeert het boek met een 9.5 uit 10


    28-03-2021
    sneltreinvaart
    In sneltreinvaart uitgelezen deze spionagethriller. Na elke hoofdstuk wil je weer snel beginnen aan het volgende hoofdstuk. Zeer vlot geschreven en leuke vondsten in het boek. Ook heeft de auteur veel onderzoek gedaan naar dit onderwerp is wel te lezen.

       leest als een sneltrein
       vlot geschreven
       titel boven elke bladzijde

    Geplaatst door uit Den Haag , leeftijd 50-59
    Waardeert het boek met een 8.5 uit 10


    24-03-2021
    Spannend!
    Spannend boek, leest makkelijk weg. In 1 ruk uitgelezen!


    Geplaatst door uit Noord-Holland , leeftijd 40-49
    Waardeert het boek met een 9 uit 10


    22-03-2021
    Spannend en meeslepend
    Met veel plezier dit boek gelezen, als je eraan begonnen bent wil je het niet meer ipzij leggen. Zeer beeldend beschreven...het smaakt naar meer.


    Geplaatst door uit Randstad , leeftijd 50-59
    Waardeert het boek met een 9 uit 10

€ 18,95

niet beschikbaar



3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Zürich, Zwitserland

John Carwick stapte op een warme zondagavond het Marriott hotel in Zürich binnen. In dit hotel, grenzend aan de uitloper van het meer van Zürich, de blauwgroene Limmat, zou hij een man genaamd Vladimir Solovjov ontmoeten, die hij de afgelopen drie dagen intensief had gevolgd.
Carwick was letterlijk opgevoed door de CIA. Als kind was hij aan het begin van de jaren tachtig van de twintigste eeuw uit een armoedig weeshuis gehaald, op zo'n honderd kilometer ten Noord-Westen van Leningrad (tegenwoordig Sint Petersburg).
Twee agenten van de CIA, verkleed als boeren, hadden de jonge Carwick op zesjarige leeftijd letterlijk in een jute zak gestopt. Samen met tien zakken aardappelen was hij in een container naar Finland verscheept, om van daaruit via een veilige route de Verenigde Staten te bereiken. Tot aan Helsinki was het een barre tocht geweest, waarbij de jongen bijna het leven liet door een gebrek aan water en de snijdende kou. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen