Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 20,00


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Kickstart je Vaderschap

Robin van Tilburg • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Ben of ken je iemand die vader wordt? De rol van vader is de mooiste rol die je als man ooit zult vervullen. Kickstart je Vaderschap is hét vertrekpunt om je voor te bereiden op die rol. Met verhalen van andere vaders, belangrijke thema's rondom zwangerschap en geboorte én praktische tips is Kickstart je Vaderschap dé inspriratiegids voor aanstaande vaders. VOor wie is Kickstart je Vaderschap interessant? - Voor (aanstaande) vaders die zich optimaal willen voorbereiden op hun vaderschap - Voor (aanstaande) moeders die hun partner een waardevol cadeau willen geven - Voor organisaties en werkgevers die meer willen weten over vaderschapsverlof en werkgeluk, of hun medewerkers een passend cadeau willen geven - Voor (zorg)professionals die willen weten hoe ze vaders tijdens én na de zwangerschap meer bij het proces kunnen betrekken - Voor iedereen die meer wil weten over de positieve impact van betrokken vaderschap op het gezin én op de maatschappij

  Als je vader wordt staat je wereld op zijn kop. Want wat houdt dat eigenlijk in, vader worden? Hoe creëer je de best mogelijke start voor je gezin? Hoe kun je je partner zo goed mogelijk ondersteunen en hoe zorg je ervoor dat je vanaf dag één bouwt aan een goede band met je kind? Met welke vragen je ook zit: je hoeft het niet alleen te ontdekken. Jij hebt dit boek. Kickstart je Vaderschap is hét vertrekpunt om je voor te bereiden op de mooiste rol die je ooit zult vervullen: die van vader. Aan de hand van verhalen van vaders die je voorgingen ontdek je de meerwaarde van jouw betrokkenheid als vader en partner, en krijg je praktische tips. In het boek lees je onder andere: • Hoe je al tijdens de zwangerschap een betrokken vader wordt • Hoe je samen met je partner jullie ideale situatie in kaart brengt • Waarom jouw aanwezigheid juist tijdens die eerste weken zo belangrijk is • Hoe je vanaf dag één werkt aan een goede hechtingsrelatie met je kind • Hoe je een goede balans vindt tussen werk en ouderschap • Hoe andere vaders deze bijzondere periode hebben ervaren Na het lezen van dit boek weet je beter wat je als vader kunt verwachten én kunt doen om de beste start te creëren voor je gezin. Want iedereen wint bij betrokken vaderschap. Ben jij klaar om je vaderschap een kickstart te geven?
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 143mm x 212mm
  Aantal pagina's : 192
  Uitgeverij : VADER Magazine / De Schrijfmeneer
  ISBN : 9789083094403
  Datum publicatie : 09-2020
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 20,00


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Zondag voor 21.00 uur besteld, dinsdag in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen