€ 23,90


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Werken aan je zelfbeeld

Paulien Peters • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Competitive Memory Trainingen zijn kortdurende cognitief gedragstherapeutische interventiesInterventies toegespitst op kinderen en jeugdigenHet werkboek bevat informatie, formulieren en uitleg die tijdens de behandeling aan bod komen

  Iedereen denkt wel eens negatief over zichzelf, dat is normaal. Maar als de hele dag door denkt dat je niet goed genoeg bent en daardoor slecht in je vel zit, is het tijd om er wat aan te doen.
  Deze zelfbeeldtraining helpt je om meer zelfvertrouwen te krijgen. In deze groepstraining ga je samen met kinderen of jongeren die hetzelfde hebben en met je trainers de oefeningen uitvoeren. Dit werkboek bevat materiaal dat je tijdens de groepstraining nodig hebt. Je vindt hierin informatie over het zelfbeeld, formulieren om in te vullen en omschrijvingen van de oefeningen. Heel veel succes!De boeken maken onderdeel uit van de KAP-reeks. Deze reeks biedt heldere en gefundeerde informatie over stoornissen en behandelmethoden voor kinderen- en jeugdpsychologen, orthopedagogen, kinder- en jeugdpsychiaters en andere hulpverleners. 
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 210mm x 297mm
  Aantal pagina's : 46
  Uitgeverij : Bohn Stafleu van Loghum
  ISBN : 9789036806404
  Datum publicatie : 08-2014
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 23,90


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen