Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 4,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Koe.nl
  Koe.nl (boek)
 • Cover Koeboek
  Koeboek (boek)

Koeien

Marleen Felius • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Koeien is een ongewoon verhaal over doodgewone beesten. Over koeien van nu en van toen, koeien van hier en van verre. Met unieke foto s van heilige, sportende en zelfs dansende koeien. En met schitterende aquarellen van de bouw en anatomie van het rund. Koeien bestaan bij de gratie van de mens. Duizenden jaren hebben runderen onze akkers geploegd, onze karren getrokken, ons gevoed, gelaafd en gekleed en is de koe vereerd en aanbeden. De aarde telt maar liefst 1500 miljoen runderen en die voorzien de wereldbevolking jaarlijks van zo n 650 miljard liter melk en 60 miljard kilo vlees. Koeien zijn overal. Iedereen kent ze, iedereen houdt van ze en toch weten de meesten van ons heel weinig van deze beesten. Dit boek voorziet in deze leemte en verschaft een schat aan informatie over dit zo alledaagse, maar beminnelijke dier.

  Koeien is een ongewoon verhaal over doodgewone beesten. Over koeien van nu en van toen, koeien van hier en van verre. Met unieke foto’s van heilige, sportende en zelfs dansende koeien. En met schitterende aquarellen van de bouw en anatomie van het rund.
  Koeien bestaan bij de gratie van de mens. Duizenden jaren hebben runderen onze akkers geploegd, onze karren getrokken, ons gevoed, gelaafd en gekleed en is de koe vereerd en aanbeden.
  De aarde telt maar liefst 1500 miljoen runderen en die voorzien de wereldbevolking jaarlijks van zo’n 650 miljard liter melk en 60 miljard kilo vlees. Koeien zijn overal. Iedereen kent ze, iedereen houdt van ze en toch weten de meesten van ons heel weinig van deze beesten. Dit boek voorziet in deze leemte en verschaft een schat aan informatie over dit zo alledaagse, maar beminnelijke dier.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 158mm x 176mm
  Aantal pagina's : 240
  Uitgeverij : Thoth, Uitgeverij
  ISBN : 9789068685589
  Datum publicatie : 10-2010
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 4,95


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen