Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 17,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Koningskind
  Koningskind (ePUB)

Koningskind

'ik weet dat het leven jou ooit weer zal vinden... tot dan zal het jou missen'

Renate Voetstra • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Madelief en Joris genieten van het leven totdat er bij Joris kanker wordt ontdekt. Alles komt op z’n kop te staan. Ze worden heen en weer geslingerd van hoop naar wanhoop en van blijdschap naar verdriet. Als Joris na 1,5 jaar vechten hoort dat de kanker in zijn hart is terecht gekomen, sterft hij een week later. Voor zijn overlijden maken Madelief en Joris een afspraak dat hij aan haar zal laten weten hoe het met hem gaat als hij er niet meer is. Madelief heeft altijd het gevoel gehad dat er ‘meer’ is tussen hemel en aarde. Gelijk na zijn overlijden ontvangt Madelief allerlei tekens van Joris en ze blijft dan ook geloven dat de afspraak uitkomt. Maar dan ontdekt ze een geheim die Joris heeft meegenomen en ze blijft verward en met allerlei vragen achter.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 264
  Uitgeverij : Vedanta
  ISBN : 9789082198409
  Datum publicatie : 04-2014
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (8 uit 1 reviews)

  13-05-2014
  \"Ik weet dat het leven jou ooit weer zal vinden\"
  Een prachtig boek om in op te gaan. Heel heftig wel als je net iemand hebt verloren aan kanker. Volgens mij gaat het vooral over bewust leven, bewust ruimte laten voor voelen en reageren (bij jezelf en anderen), ook op de minder bewuste en tastbare zaken van t leven. Het gaat ook over open staan voor wat je misschien niet kent en begrijpt maar wel voelt en weet dat het klopt. Iets wat we vaak 'afsluiten' als we er niet alert op zijn. Fijngevoelig of niet, veel herkenbaar en veel moois om mee te nemen in t leven. Dank voor het delen. Ik ben blij het gelezen te hebben.


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 8 uit 10

€ 17,95


niet beschikbaar

niet beschikbaar

1-2 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen