- Samenvatting
In dit handboek voor de keuken vind je niet alleen een heleboel informatie over alles wat met de keuken te maken heeft, maar ook een ruim aantal recepten. Voor de recepten wordt de theorie behandeld met betrekking tot de recepten, ook komen zaken zoals menuleer, voeding en gezondheid aan bod. De recepten zijn overzichtelijk en er worden vaktermen in gebruikt die terug te vinden zijn in het hoofdstuk begrippen. Dit boek kan worden gebruikt in zowel de horecakeuken als in de huishoudelijke keuken. De inhoud is overzichtelijk ingedeeld en in de index zijn alle recepten en theoretische achtergronden snel terug te vinden. Naast het handboek is er een aantal lesbrieven ontwikkeld dat gebruikt kan worden in de les of te gebruiken is voor zelfstudie.
- Productinformatie
Binding : Paperback
Distributievorm : Boek (print, druk)
Formaat :
210mm x 297mm
Aantal pagina's :
176
Uitgeverij :
PeBro
ISBN :
9789465115504
Datum publicatie : 02-2025
- Inhoudsopgave
VOEDING EN GEZONDHEID
HYGIËNE IN DE KEUKEN
REGELS NA DE BEREIDING
MENULEER
MATERIALEN EN GEREEDSCHAPPEN
BEGRIPPEN
MISE EN PLACE
AMUSE
BITTERGARNITUUR
VOORGERECHTEN
SOEPEN
SAUZEN, BOTERS EN KRUIDENPASTA
SCHAAL– EN SCHELPDIEREN
VIS
VLEES
WILDGEVOGELTE EN WILD
GROENTEN
AARDAPPELEN
MEELSPIJZEN EN RIJST
KRUIDEN EN SPECERIJEN
BLOEMEN
FRUIT
NOTEN
ZUIVEL
KAAS
EIEREN
NAGERECHTEN
OUD EN NIEUW
MINDER VLEES!
VOEDING EN RELIGIE
CONSERVEREN
CONVENIENCE
- Reviews
(0
uit 0 reviews)
Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.