€ 37,50


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Kookmaar

handboek voor de keuken

Perry Bron • Boek • paperback

  • Samenvatting
    In dit handboek voor de keuken vind je niet alleen een heleboel informatie over alles wat met de keuken te maken heeft, maar ook een ruim aantal recepten. Voor de recepten wordt de theorie behandeld met betrekking tot de recepten, ook komen zaken zoals menuleer, voeding en gezondheid aan bod. De recepten zijn overzichtelijk en er worden vaktermen in gebruikt die terug te vinden zijn in het hoofdstuk begrippen. Dit boek kan worden gebruikt in zowel de horecakeuken als in de huishoudelijke keuken. De inhoud is overzichtelijk ingedeeld en in de index zijn alle recepten en theoretische achtergronden snel terug te vinden. Naast het handboek is er een aantal lesbrieven ontwikkeld dat gebruikt kan worden in de les of te gebruiken is voor zelfstudie.
  • Productinformatie
    Binding : Paperback
    Distributievorm : Boek (print, druk)
    Formaat : 210mm x 297mm
    Aantal pagina's : 176
    Uitgeverij : PeBro
    ISBN : 9789465115504
    Datum publicatie : 02-2025
  • Inhoudsopgave
    VOEDING EN GEZONDHEID
    HYGIËNE IN DE KEUKEN
    REGELS NA DE BEREIDING
    MENULEER
    MATERIALEN EN GEREEDSCHAPPEN
    BEGRIPPEN
    MISE EN PLACE
    AMUSE
    BITTERGARNITUUR
    VOORGERECHTEN
    SOEPEN
    SAUZEN, BOTERS EN KRUIDENPASTA
    SCHAAL– EN SCHELPDIEREN
    VIS
    VLEES
    WILDGEVOGELTE EN WILD
    GROENTEN
    AARDAPPELEN
    MEELSPIJZEN EN RIJST
    KRUIDEN EN SPECERIJEN
    BLOEMEN
    FRUIT
    NOTEN
    ZUIVEL
    KAAS
    EIEREN
    NAGERECHTEN
    OUD EN NIEUW
    MINDER VLEES!
    VOEDING EN RELIGIE
    CONSERVEREN
    CONVENIENCE
  • Reviews (0 uit 0 reviews)
    Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 37,50

niet beschikbaar

niet beschikbaar



3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 
×
SERVICE
Contact
 
Vragen