€ 26,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Kosmologie van het kwaad

De oorsprong van het kwaad op het kosmische niveau

Kim Michaels • Boek • paperback

 • Samenvatting
  De oorsprong van het kwaad is al millennia lang een mysterie geweest voor verbluffende denkers, filosofen en theologen. Het ontbrak hen aan het kosmologisch perspectief, dat ons alleen gegeven kan worden door onze universele, spirituele leraren, de geascendeerde meesters.

  Dit boek onthult met grote helderheid hoe het kwaad begon als een staat van bewustzijn die werd belichaamd door wezens die rebelleerden tegen de opwaartse beweging van de kosmos. Deze gevallen wezens of gevallen engelen raakten ervan overtuigd dat het hun taak was om het ongelijk van God te bewijzen door menselijke wezens te vernietigen of onder controle te houden.

  Zonder de ondoordachte ‘logica’ van de gevallen wezens te begrijpen, wordt het onmogelijk om de monsterlijke voorbeelden van het kwaad dat we op deze planeet gezien hebben, van Hitler, Stalin en Mao tot seriemoordenaars, criminelen en psychopaten te verklaren.

  Maar boven dat is het onmogelijk om te verklaren waarom sommigen beweren goed te doen, terwijl ze worden gedreven door een verborgen agenda. Je zult leren:

  • Waarom het kwaad in staat is geweest om zich zolang voor ons te verbergen
  • Waarom gevallen wezens geen enkele empathie of verwantschap voelen met menselijke wezens, maar ons zien als vee dat kan worden gemolken om hun energie
  • Waarom gevallen wezens zo bezeten zijn om ons te vernietigen dat zij liever zichzelf vernietigen dan dat ze toegeven dat ze fout zitten
  • Hoe gevallen wezens ons onder controle houden door middel van onze daden, emoties, gedachten en ons gevoel van identiteit
  • De soorten van kwaadaardige machten in de vier niveaus van de materiële wereld
  • Hoe we een ingebouwd veiligheidsmechanisme hebben dat ons kan helpen aan de invloeden van kwade krachten te ontsnappen
  • Hoe je kun helpen het kwaad van de wereld te verwijderen
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 307
  Uitgeverij : Vrije Kennis
  ISBN : 9789083014548
  Datum publicatie : 02-2020
 • Inhoudsopgave
  Inhoud

  Inleiding: De uitdaging van het kwaad 7
  1. Waarom de kosmos werd geschapen 13
  2. De progressieve schepping van de sferen 19
  3. De historische verschuiving in de vierde sfeer 29
  4. De vijfde en de zesde sfeer 41
  5. De schepping van onze sfeer 53
  6. De proces van belichaming 73
  7. De niveaus van het menselijke bewustzijn 98
  8. De subtiele werkingen van de vrije wil 103
  9. Het bestaan van een kwaadaardige kracht 117
  10. Verschillende kwaadaardige machten 127
  11. Controle door het fysieke lichaam 147
  12. Controle door het emotionele lichaam 161
  13. Controle door het mentale lichaam 169
  14. Controle door het identiteitslichaam 175
  15. Hoe de eerste wezens vielen 193
  16. Afscheiding, dualiteit en gevallen bewustzijn 209
  17. De mindset van de gevallen wezens 117
  18 Begrijpen hoe een planeet stijgt of daalt 229
  19 Het probleem van het kwaad 243
  20 Bestrijden van het kwaad zal het kwaad niet verwijderen 253
  20 Het fysieke octaaf zuiveren 265
  21 Het emotionele octaaf zuiveren 287
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 26,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

De oorsprong van het kwaad in onze kosmos was de val die plaatsvond in de vierde sfeer. Elke poging om het kwaad te begrijpen moet kennis over deze val omvatten, anders is het niet volledig. Trachten het kwaad te overwinnen zonder z’n uiteindelijke oorsprong en de mindset erachter te begrijpen, is als tasten in het duister. Dit kan nooit werken en het verklaart waarom het kwaad nog steeds op deze planeet bestaat.
We kunnen op geen enkele manier weten over de oorspronkelijke val, door de omstandigheden die we in ons huidige universum tegenkomen te observeren. We kunnen alleen iets te weten komen over de oorsprong van het kwaad, door deze kennis te ontvangen als een directe openbaring van de geascendeerde meesters, die toezicht hebben op de groei in onze sfeer.
De gevallen wezens die nog steeds deel zijn van de macht van het kwaad, zullen alles doen wat in hun macht ligt om de meerderheid van de mensen op aarde af te houden van het verkrijgen of accepteren van een volledig begrip van de oorsprong van het kwaad. Zij willen niet dat de mensen weten van hun eigen oorsprong, mindset en methoden. Als de mensen dit zouden weten, zouden ze zich niet onderwerpen aan de controle van de gevallen wezens en als het over gevallen wezens gaat, gaat het gewoon allemaal over controle. Dit is omdat hun rebellie gebaseerd is op een illusie en zij moeten ofwel opnieuw deelnemen aan het proces van de groei, of ze moeten doorgaan met het verdedigen van hun illusie. Dit houdt ook in dat zij moeten voorkomen dat anderen de illusies doorzien.

Het proces van schepping begon niet op ons niveau, maar op een niveau dat zoveel hoger is dan het onze, dat niets wat wij op aarde waarnemen gebruikt kan worden om te redeneren over de werkelijkheid van hoe de kosmos werd geschapen. Tijdens de Middeleeuwen (en ook in sommige andere tijdsperioden) geloofden mensen dat de aarde het centrum van het universum was. Zij geloofden dat de planeet aarde zo belangrijk was voor God, dat het in het centrum van de kosmos was geplaatst en dat God een directe, persoonlijke interesse had in wat wij op deze planeet doen.
Zij geloofden ook dat het voor ons gemakkelijk was om God te begrijpen en dat alles wat wij hoefden te weten onthuld was in een paar korte geschriften. Dit was een zeer beperkte en beperkende wereldvisie die de basiswerkelijkheid van hoe de kosmos functioneert negeerde. De belangrijkste consequentie is dat we vandaag de dag geen goed begrip hebben van de stroom van energie. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen