Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 15,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Kunstbloemen

Begonia Séu • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Begeef je in de wereld van Begonia Séu; een vrouw die delen van zichzelf verbloemt. Heen en weer geslingerd tussen Mallorca, ‘t Gooi, Maastricht en Zichen-Zussen-Bolder, krijgt ze hopelijk de moed zelf therapie te ondergaan.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 184
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : 9789463450423
  Datum publicatie : 02-2017
 • Inhoudsopgave
  1. Ada
  2. Adriana
  3. Begonia
  4. Hortensia
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 15,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Het valt Begonia op dat er een overschot aan bloemen over straat loopt. Zoals dat gaat, wordt iedere bloem een perkje in haar eigen wereld. Of ziet ze het goed dat Hortensia Azalea een beetje aanhaalt?

‘We maken een selfie,’ zegt Hortensia terwijl ze Azalea stevig beetpakt. Aan de overkant van de Minderbroedersrui passeert een jonge voorbijganger die afkeurend joelt.

Hortensia’s zijn geliefd bij bloemisten, maar ook berucht om hun solistische gedrag in de tuin. Dit keer zou haar zus wel durven haar boekje te buiten te gaan en zou ze Azalea doen opfleuren. Bego is hiervan overtuigd, omdat ze in het coc in Limburg genoeg aan assertiviteit gedaan heeft.

Toch voelt ze zich ook verwijderd van haar zus. Zij is de enige bloem die niet meedoet aan deze kruisbestuiving en ze ziet dat op deze weg bij het Antwerps Letterenhuis, de blikken kunnen doden.

De jonge voorbijganger joelt wederom en nu kan ze zien wie het is: Apana. ‘Wat doen jullie met elkaar?’ De woorden rollen uit haar mond, terwijl Bego’s zus en schoonzus hevig in elkaars bloesem verwikkeld zitten. Zij heeft hier geen problemen mee en is blij voor haar zus dat het geluk haar gevonden heeft. Toch kan ze het zich ook voorstellen dat Apana hier aanstoot aan kan nemen.

Hortensia en Azalea’s stemming verdort. De affectie die ze naar elkaar toe tonen bloedt noodgedwongen dood. ‘Neem mij niet kwalijk,’ zegt Hortensia, duidelijk geknakt in haar ziel. Twee vrouwen kunnen elkaar tenslotte liefhebben in het openbaar? ×
SERVICE
Contact
 
Vragen