Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 48,50


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover CLO 11/12
  CLO 11/12 (boek)
 • Cover Opdrachten
  Opdrachten (boek)

Kwaliteitsmanagement

Ron Emmerik • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Organisaties onderscheiden zich door de kwaliteit van hun producten of hun diensten, goede arbeidsomstandigheden en hun houding ten opzichte van duurzaamheid. Kwaliteitsmanagement geeft een duidelijk inzicht in hoe organisaties kunnen streven naar excellente bedrijfsvoering, producten en diensten.
  De auteur bespreekt de verschillende vormen van kwaliteitsmanagement en de modellen en systemen die hierbij worden gebruikt. Zo komen het in 2015 ingrijpend gewijzigde ISO 9001-certificaat en Lean Manufacturing uitgebreid aan de orde. Verder is er aandacht voor ontwikkelingen zoals de Wet flexibel werken, ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid, OHSAS 18001 en ISO 45001. Ook komen ontwikkelingen in de dienstverlening ter sprake, zoals een aantal voorbeelden op het gebied van wat sharing economy wordt genoemd.
  In Kwaliteitsmanagement staat niet alleen de theorie centraal; de auteur legt eveneens een link met de dagelijkse praktijk. De derde editie bevat voor elk hoofdstuk vernieuwde cases. Aan de hand van opdrachten kan de student de bestudeerde theorie aan de praktijk koppelen.
  Dit boek is bedoeld voor studenten in het hoger onderwijs die een opleiding volgen waarin ontwikkelingen rondom kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieuzorg centraal staan, en voor iedereen die interesse heeft in deze thema's.
  Ron Emmerik is als docent kwaliteitsmanagement en logistiek verbonden aan Hogeschool INHOLLAND en heeĀ¬ meerdere boeken op economisch gebied op zijn naam staan.
  MyLab | Nederlandstalig
  In MyLab | Nederlandstalig hebben studenten en docenten de vrije beschikking over een uitgebreide hoeveelheid ondersteunend materiaal:
  * Interactieve eText
  * Toetsen
  * Mindmaps
  * Handige weblinks
  * Begrippentrainer
  * Figuren & Tabellen
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 170mm x 240mm
  Aantal pagina's : Niet bekend
  Uitgeverij : Pearson Benelux B.V.
  ISBN : 9789043033343
  Datum publicatie : 06-2016
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 48,50


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen