€ 14,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Laatste zomer

Tian van der Snee • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Één vriendengroep. Één laatste zomer samen. Ieder van hen heeft zijn studiekeuze gemaakt en dat leidt ze naar verschillende steden. Voordat ze afscheid van elkaar nemen, gaan ze nog één keer samen op vakantie.

  Mia weet precies wat ze wil. Ze is vastbesloten om na het behalen van haar vwo-diploma te gaan studeren. Alleen zit daar nog één ding tussen: de zomervakantie. Voor twee weken gaat ze met haar drie beste vrienden naar Italië. De vakantie loopt niet helemaal volgens plan. Ze krijgt andere kanten van haar vrienden te zien en ontmoet een aantrekkelijke jongen. Hij laat haar twijfelen aan al haar keuzes. Is studeren echt wat ze wil?

  Over de auteur: Tian van der Snee (Chongqing, 2001), is student Journalistiek, komt uit Arnhem en schreef haar debuutroman tijdens de minor creatief schrijven aan de Hogeschool voor Journalistiek in Tilburg.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 135mm x 210mm
  Aantal pagina's : 152
  Uitgeverij : Tian van der Snee
  ISBN : 9789464068610
  Datum publicatie : 01-2021
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 14,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Het huis was groot. Een wat oudere, kleine Italiaanse vrouw stond voor de deur te wachten. Ze had kort donker haar waar enkele grijze plukjes doorheen zaten en haar bruine ogen straalden vriendelijkheid uit.
Ik sjorde onhandig met mijn koffer, het linker wieltje bleef om de zoveel meter in het grind vastzitten.
De Italiaanse vrouw glimlachte naar ons en overhandigde mij de sleutel. Daarna vertelde ze in het Engels, weliswaar met een zwaar accent, dat het huis in de negentiende eeuw gebouwd was. Met trots liet ze weten dat er nog wat moderne snufjes aan toegevoegd waren. Ze zei dat we haar altijd mochten bellen als er iets was. Ze gaf me een goed gevoel over het huis. Op mijn beste Italiaans zei ik: ‘grazie.’ Ze knikte zakelijk naar me en liep toen weg. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen