€ 13,20

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Lectionarium van de Tridentijnse Mis

Ecclesia Catholica Romana • Boek • paperback

 • Samenvatting
  De teksten in dit lectionarium komen overeen met de lezingen die worden voorgeschreven in het missaal van de Tridentijnse Mis, onder het pontificaat van paus Benedictus XVI ook gekend als de Buitengewone Vorm van de Latijnse Ritus. De Nederlandse vertalingen zijn genomen uit de Petrus Canisius bijbelvertaling, een vertaling uit de grondtekst in opdracht van de Apologetische Vereniging ‘Petrus Canisius’ ondernomen met goedkeuring van de hoogwaardige bisschoppen van Nederland (oorspronkelijke uitgave 1939).

  Meer informatie: http://lectionarium.gelovenleren.net
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 115mm x 167mm
  Aantal pagina's : 309
  Uitgeverij : gelovenleren.net
  ISBN : 9789464819120
  Datum publicatie : 04-2024
 • Inhoudsopgave
  De teksten in dit lectionarium komen overeen met de lezingen die worden voorgeschreven in het missaal van de Tridentijnse Mis, onder het pontificaat van paus Benedictus XVI ook gekend als de Buitengewone Vorm van de Latijnse Ritus. De Nederlandse vertalingen zijn genomen uit de Petrus Canisius bijbelvertaling, een vertaling uit de grondtekst in opdracht van de Apologetische Vereniging ‘Petrus Canisius’ ondernomen met goedkeuring van de hoogwaardige bisschoppen van Nederland (oorspronkelijkeuitgave 1939).
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 13,20

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

In het begin was het Woord, en het Woord was bij God, en het Woord was God. Dit was in het begin bij God. Alles is door Hem geworden, en zonder Hem is er niets geworden van hetgeen er geworden is. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen