€ 99,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Leerboek KNO en Hoofd-Halschirurgie

N. de Vries • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Helpt studenten geneeskunde om de opgedane theoretische kennis te vertalen naar het oplossen van medische problemen in de praktijkOndersteunt studenten bij het ontwikkelen van het klinisch denkenRijk geïllustreerd met afbeeldingenIs een waardevol naslagwerk voor KNO-artsen, huisartsen en andere specialisten

  Dit boek geeft studenten geneeskunde en arts-assistenten een gedegen basis voor keel-neus-oorheelkunde en hoofd-halschirurgie. Daarnaast is het een waardevol naslagwerk voor meer ervaren KNO-artsen, huisartsen en andere specialisten gebleken. Het Leerboek KNO en hoofd-halschirurgie bestaat uit drie delen. Het oor, het gehoor en het evenwicht worden in deel één behandeld. In het tweede deel komen de neus en de neusbijholten aan de orde. Ten slotte worden mond, keel en hals besproken. In elk deel worden systematisch de anatomie en de fysiologie gepresenteerd, gevolgd door de verschillende onderzoeksmethoden, de prevalentie van ziektebeelden, de diagnostiek en de behandeling van de verschillende aandoeningen. De tekst is rijk geïllustreerd met tekeningen en kleurenplaten. 
  In deze derde herziene editie van het Leerboek KNO en hoofd-halschirurgie zijn de hoofdstukken gemoderniseerd en geactualiseerd. In een enkel geval, zoals bij aandoeningen van het vestibulaire systeem, werden hoofdstukken duidelijk vernieuwd en verder toegespitst op de hedendaagse Keel-neus-oorheelkunde en hoofd-halschirurgie. 

 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 212mm x 280mm
  Aantal pagina's : 433
  Uitgeverij : Bohn Stafleu van Loghum
  ISBN : 9789036820943
  Datum publicatie : 09-2019
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 99,95


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Zondag voor 21.00 uur besteld, dinsdag in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen