€ 17,75


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Theorie leren motorfiets

S. Greving • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Dit theorieboek bevat de volledige lesstof die je nodig hebt om te slagen voor het CBR theorie-examen motorfiets. In het boek worden alle verplichte begrippen helder verklaard. Alle theorie wordt stap voor stap uitgelegd en is voorzien van duidelijke illustraties en handige schema's. In het theorieboek vind je tevens een overzicht van alle relevante verkeersborden. Het boek is onderverdeeld in precies dezelfde onderwerpen als het CBR hanteert: A Algemene bepalingen verkeerswetgeving B Bepalingen rijbevoegdheid en rijbewijzen C Inrichting, lading en slepen D Techniek, onderhoud en controle E Gebruik gordels, zitplaats passagiers en helmen F Milieu en energiezuinig rijden G Toestand van de bestuurder H Eigenschappen en toestand eigen voertuig J Risico's i.v.m. aanwezigheid en gedrag ander verkeer K Risico's i.v.m. weg-, zicht- en weersomstandigheden L Handelen bij ongevallen en pech onderweg M Voor laten gaan op kruispunten N Voor laten gaan bij het afslaan O Voor laten gaan van gehandicapten en voetgangers P Voorrangsvoertuigen, militaire colonnes, trams en uitvaartstoeten Q Bijzondere manoeuvres R Plaats op de weg en voorsorteren S Inhalen T Snelheid U Stilstaan en parkeren V Tekens en signalen/gebruik gevarendriehoek W Gebruik van lichten X Verkeersborden Y Verkeerslichten en aanwijzingen Z Verkeerstekens op het wegdek De in dit boek opgenomen lesstof voldoet aan de meest actuele Nederlandse en Europese wet- en regelgeving. Naast het theorieboek kun je gebruikmaken van online oefentoetsen en proefexamens. Met de oefentoetsen kun je testen of je de stof van het hoofdstuk volledig beheerst. Met de proefexamens kun je controleren of je klaar bent voor het echte CBR theorie-examen. De proefexamens werken net zoals bij het CBR. Na afloop van een theorie-examen krijg je een studieadvies. Dit studieadvies verwijst naar de onderwerpen in het theorieboek. Zo weet je precies wat je nog moet verbeteren.

  Het theorieboek motorfiets is ingedeeld in 25 hoofdstukken. Deze hoofdstukken komen precies overeen met de indeling van de vragen van het CBR. In elk hoofdstuk vind je duidelijk uitgelegde begrippen die je moet kennen op je theorie-examen. Ook vind je er tips, geheugensteuntjes, trucs en ezelsbruggetjes, zodat je alles gemakkelijk kunt onthouden. Dit boek is geschikt voor rijbewijs A1, A2 en A en voldoet aan de laatste Europese richtlijnen. Dit boek wordt uitgegeven door LENS Verkeersleermiddelen. Uitgeverij LENS ontwikkelt de leermiddelen voor diverse CBR examens. Deze leermiddelen worden ook gebruikt door duizenden rijscholen.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 165mm x 246mm
  Aantal pagina's : 256
  Uitgeverij : LENS Verkeersleermiddelen
  ISBN : 9789490797461
  Datum publicatie : 09-2020
 • Inhoudsopgave
  A Algemene bepalingen verkeerswetgeving B Bepalingen rijbevoegdheid en rijbewijzen C Inrichting, lading en slepen D Techniek, onderhoud en controle E Gebruik gordels, zitplaats passagiers en helmen F Milieu en energiezuinig rijden G Toestand van de bestuurder H Eigenschappen en toestand eigen voertuig J Risico's i.v.m. aanwezigheid en gedrag ander verkeer K Risico's i.v.m. weg-, zicht- en weersomstandigheden L Handelen bij ongevallen en pech onderweg M Voor laten gaan op kruispunten N Voor laten gaan bij het afslaan O Voor laten gaan van gehandicapten en voetgangers P Voorrangsvoertuigen, militaire colonnes, trams en uitvaartstoeten Q Bijzondere manoeuvres R Plaats op de weg en voorsorteren S Inhalen T Snelheid U Stilstaan en parkeren V Tekens en signalen/gebruik gevarendriehoek W Gebruik van lichten X Verkeersborden Y Verkeerslichten en aanwijzingen Z Verkeerstekens op het wegdek
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 17,75

niet beschikbaar

niet beschikbaar0-1 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen