Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 19,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Jacobus ontmoet Johannes (Rome)
  Jacobus ontmoet Johannes (Rome) (boek)

Let je wel op? (Praag)

Co Mulder • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Co Mulder is een enthousiast langeafstandswandelaar die al heel wat kilometertjes in de benen heeft zitten. De liefde voor het wandelen is ontstaan tijdens het trainen voor de 4-daagse van Nijmegen in 2001.  In 2013 , het jaarvan de grote overstromingen in Duitsland, Nederland en Techië ben ik van Winkel naar Praag gewandelden had het plan opgevat om er een retourtje van te maken. Helaas liep het anders In 2015 heb ik de tocht agemaakt. Dit boek vertelt over de belevenissen van een wandelaar die alleen de wijde wereld in trok.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 240
  Uitgeverij : wandelaar
  ISBN : 9789082623901
  Datum publicatie : 04-2019
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 19,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Het is vandaag een zware dag voor mij. Het lopen gaat niet zoals ik wil. Als ik ook maar een klimmetje moet maken, ben ik snel moe. Toch ben ik waarschijnlijk te vroeg van start gegaan na mijn stand operatie. Daarom zei Marian van “Let je wel op” Als je wilt, kan je bij ons eten zegt de man. Ik zal even aan mijn vrouw vragen hoe laat. O.K zeg ik, maar ik ga eerst even douchen en mijn kleren wassen. Even later komt de man zeggen dat om zes uur het eten op tafel staat.. Om zes uur ga ik bij deze mensen aan tafel. Er wordt rosé ingeschonken en we eten bami met gebakken ei. Ik heb lekker zitten smikkelen. Tijdens het eten hebben wij het over de tocht naar Santiago de Compostella, die de man samen met zijn broer heeft gefietst in 2011. Ook deze man vond het een hele belevenis en wil ook nog eens naar Rome fietsen. Ik vertelde dat de Reitsma route een hele mooie route is. Ik bedankte de mensen voor het eten en ga terug naar mijn tent. Intussen zijn mijn kleren droog.

Nabij Plötzkau ga ik via een loopbrug naar de overkant. Deze ijzeren brug hangt vol met hangsloten in allerlei kleuren. Op heel veel van deze sloten staan namen of initialen van personen. Dit is soms met viltstift en soms gegraveerd. Het is een teken van verbintenis. Eerder heb ik zoiets ook in Praag gezien op een brug. In Plötzkau staat het kasteel dat in 1069 de vestigingsplaats van de graven van Anhalt-Plötzkau was. Groenlingen, merels, nachtegalen , kraaien , de koekoek en Woody. De specht lijkt wel een Woodpecker, de spechten geven vanmorgen een gezamenlijk concert. Het lijkt wel een symfonie orkest, alleen ik mis de bas. Wat een mooi paradijs. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen