€ 19,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Lichtstrijders boek 2: Lichthex
  Lichtstrijders boek 2: Lichthex (boek)

Lichtstrijders Boek 1: Al-Kimiya

Lisette Orgelist • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Sinds het licht de laatste slag van het donker heeft gewonnen is er een eeuw van relatieve rust geweest. De lichtstrijders zorgen er wel voor dat de schaduwen de grenzen van het lichtrijk niet over steken. Het lijkt echter gedaan te zijn met de rust. Overal aan de grenzen van het Lichtrijk duiken schaduwen op. Daarom wordt in de Lichtstad, de Raad van Licht bijeengeroepen. Na wijsberaad wordt besloten dat Lichtstrijder Aäron op reis gaat om erachter te komen wat er precies gaande is. Aäron gaat op weg in de hoop antwoorden te vinden bij Al-Kimiya, de meester alchemist.
  Onderweg komt hij de jonge Noad tegen. Samen zetten ze de reis door de Schemerlanden voort. Onderweg krijgen ze te maken met vreemde en gevaarlijke gebeurtenissen die ze soms maar ternauwernood het hoofd kunnen bieden. Uiteindelijk komen ze aan in Alchemië waar Al-Kimiya een voorspelling doet die de toekomst een onverwachte wending geeft. Enigszins ontgoochelt begint Aäron samen met Noad aan de terugreis naar het Lichtrijk. Nauwelijks onderweg krijgen ze al te maken met de eerste tekenen van de voorspelling en beseft Aäron dat er geen ontkomen aan is.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 190
  Uitgeverij : Orgelist
  ISBN : 9789083082509
  Datum publicatie : 08-2020
 • Inhoudsopgave
  Inhoud

  Proloog

  1. Het duister doet zijn intrede
  2. De eerste schermutselingen
  3. Een harde les
  4. De Nyctophilia’s
  5. In de lichtburcht van Michaël
  6. Op het randje van de dood
  7. Een treffen met vogelvrijen
  8. De boodschap van de Alchemisten
  9. Een charlatan ontmaskerd
  10. In het Lichtrijk
  11. Slot

  Opbouw van het Lichtrijk

  Fragment Lichtstrijders boek 2: Lichthex
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 19,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Aäron is uitgeput. Hij heeft de doorgaande wegen zoveel mogelijk vermeden en zich opgehouden in de schaduwen van het landschap om aan zijn achtervolgers te ontkomen. Al dagen beweegt hij zich van boom tot boom en door het struikgewas, zodat hij zo goed mogelijk opgaat in de omgeving. In de verte hoort hij af en toe woedend gekrijs van zijn achtervolgers, maar hij vervolgt geruisloos zijn weg. Het is gelukkig een tweede natuur van hem geworden om zijn intuïtie blindelings te volgen. Uit ervaring weet hij dat als zijn intuïtie hem iets influistert hij hier naar moet handelen. Zijn gevoel klopt bijna altijd en dit houdt hem al dagen in leven. Op dit moment echter voelt hij zich opgejaagd als een wild dier. Hij kan niet meer, hij is uitgeput en aan het eind van zijn krachten. Zijn gewonde arm klopt ondragelijk. Hij is er bijna, daar in de verte aan het einde van de bosrand doemt de lichtburcht al op. Hij legt de laatste meters strompelend af van pijn en vermoeidheid. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen