€ 14,99

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Liefs, Charlie

Koen van Enkhuizen • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Rechercheur Orville de With wordt, samen met zijn partner en vriend Sonny van Cadzand, geconfronteerd met een aantal moorden.
  De dader laat op elk plaats delict een foto van Charlie Chaplin bij het lichaam achter en al snel dient zich een aantal potentiële verdachten aan.
  Naarmate het onderzoek vordert belandt Orville in een emotionele achtbaan, waarin hij heen en weer wordt geslingerd tussen hoop en vrees.
  Gebeurtenissen uit het verleden spelen een steeds grotere rol en beide rechercheurs moeten rekening houden met de meest onwaarschijnlijke scenario’s.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 260
  Uitgeverij : Koen van Enkhuizen
  ISBN : 9789464060386
  Datum publicatie : 05-2020
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 14,99

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

De dader heeft hem met tiewraps vastgebonden op een grenenhouten eetkamerstoel en heeft de mond van het slachtoffer dichtgeplakt met ducttape. Vervolgens heeft hij zich flink uitgeleefd op de weerloze man. Beide ogen van het weerloze slachtoffer zijn dichtgeslagen en op zijn voorhoofd zit een gapende wond met geronnen bloed. Zijn neus is bijkans van zijn plek geslagen en het witte t-shirt en de grijze joggingbroek zijn doordrenkt met bloed. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen