€ 14,90


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Kinderen en grenzen stellen

P. Bom • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Grenzen stellen aan je kinderen: menig ouder worstelt ermee. We vinden vrijheid en zelfontplooiing heel belangrijk in de opvoeding, en dan is het moeilijk om 'ho' te zeggen. Maar wat dan te doen als je kinderen druk en lastig zijn en niet meer luisteren? Redeneren, onderhandelen, boos worden, straf geven? En als dat allemaal niet helpt, wat dan?
  In dit boek laat Paulien Bom zien hoe het anders kan. Een pleidooi voor duidelijke grenzen, die mee kunnen groeien met je kind. Toegankelijk geschreven, helder en down to earth, met goede achtergrondinformatie en veel praktische tips voor dagelijkse opvoedsituaties. Haar boek is al veel ouders tot steun geweest en blijft onverminderd actueel. In deze vierde, geheel herzien druk wijdt ze ook een hoofdstuk aan 'kinderen en nieuwe media'.
  Paulien Bom stond jarenlang met twee benen in de opvoedpraktijk, als verpleegkundige op consultatiebureaus en docent van oudercursussen. Op basis van die ervaringen schreef ze Kinderen en grenzen stellen. Andere boeken van haar hand zijn Bevlogen & belast. Over het wel en wee van opgroeien met idealen, en Op de kop getikt.
  Lezers en pers over Kinderen en grenzen stellen:
  'Een heel fijn boek voor ouders van peuters! Geeft een goede analyse van de opvoedgeschiedenis en bruikbare handvatten voor dagelijks gebruik. (...). Geeft niet het idee dat je eigenlijk een engel zou moeten zijn...!'

  'Wat een duidelijk boek is dit, een verademing na alle filosofische en theoretische boeken over opvoeding die ik las.'
  'Het lezen waard voor ouders en hun begeleiders!' Ouderschap en Ouderbegeleiding.

  'Een vanuit de praktijk geschreven boek dat via reƫle voorbeelden een antwoord geeft op de dagelijkse problemen bij de opvoeding.' Nederlandse Bibliotheekdienst

  'Dit boek zet ouders en verzorgers van jonge kinderen aan tot denken en doen!' De beste boeken voor moeder & kind.
  Over Bevlogen & belast
  'Diepgaand, het gaat over de echte dilemma's die ook in hedendaagse gezinnen aan de orde komen. Een must voor iedere pedagoog.' Micha de Winter.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 135mm x 210mm
  Aantal pagina's : 144
  Uitgeverij : Boekschap
  ISBN : 9789021539959
  Datum publicatie : 09-2002
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 14,90


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen