€ 19,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Lisa

Het verhaal over een stille vroeggeboorte

Claske Hagenbeek • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Deze autobiografie in dagboekvorm vertelt op een intieme manier het verhaal van de stilgeboorte van Lisa halverwege de zwangerschap. Lisa’s moeder beschrijft haar dagen in het ziekenhuis, de bevalling en de periode van rouwverwerking. Het perspectief van de moeder wisselt af met dat van de vader van Lisa. Hoe ga je om met de heftige beslissingen die je plotseling samen moet nemen? Juist als emoties, zoals angst, verdriet en boosheid een grote rol spelen? Deze emoties komen ook naar voren in de contacten via de app met vriendinnen. De berichten vormen een onmisbare link met de wereld buiten het ziekenhuis. De auteur biedt de lezer met dit boek een ontroerende inkijk in één van de meest heftige perioden in haar leven en dat van haar gezin.

  Claske (1978) is een werkende moeder, die ook geniet van de kleine dingen in het leven. Ze heeft de opleiding voor Orthomoleculaire Therapie & kPNI gevolgd en een natuurlijke interesse in medische vraagstukken. Tijdens het verblijf in het ziekenhuis heeft haar man Roel aantekeningen gemaakt. Deze hebben bijgedragen aan een vloeiend geschreven verhaal in een tijd waar onzekerheid en onmacht, maar ook onvoorwaardelijke liefde centraal staat.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 170
  Uitgeverij : Claske Hagenbeek
  ISBN : 9789464063585
  Datum publicatie : 11-2020
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (8 uit 3 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

  29-09-2021
  Persoonlijk ervaringsverhaal
  Claske neemt je mee in wereld, waar je plots in terecht komt wanneer een zwangerschap niet loopt zoals je had gewenst. Hoewel het een heel verdrietig onderwerp is, leest het boek heel gemakkelijk en vlot weg. Het is een heel persoonlijk verhaal en geeft goed weer waar je als ouders doorheen gaat. De woorden en gedachten van Claske haar man zijn echt een waardevolle toevoeging aan dit verhaal, waardoor je ook een inkijk krijgt in wat het met de vader doet. Voor ouders die het ook hebben meegemaakt is het fijn om de herkenning te lezen, voor hulpverleners, vrienden en familie geeft het inzichten die wellicht kunnen helpen om ouders die ook een kindje hebben verloren bij te staan.


  Geplaatst door uit Nieuwehorne , leeftijd 30-39
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  18-01-2021
  Lees-vertel-geef door
  Zo is het boek bij mij terecht gekomen. Lees maar, het heeft woorden gegeven aan wat ik niet kon zeggen. Een indringend verhaal vol liefde, warmte, humor. Ik denk dat het een verkenningsreis vol troost mag zijn voor velen.


  Geplaatst door uit Gelderland
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  17-01-2021
  Een aangrijpend persoonlijk verhaal
  Ik heb dit boek gekregen en ik heb even gewacht om eraan te beginnen. Zwaar onderwerp en staat best ver van me af; dacht ik. Op een zondagochtend aan begonnen en in 1x uitgelezen. Het is een persoonlijk verhaal, een inkijk maar naast het verdriet, de onmacht toch ook geschreven met de nodige humor. Een verhaal waarin ook de partner en zijn gevoelens aan bod komen.

     Makkelijk te lezen
     Tijdloos

  Geplaatst door , leeftijd 40-49
  Waardeert het boek met een 8 uit 10

€ 19,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen