€ 20,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Loosdrechtse Tekeningen Deel 1 paperback

De Loosdrechtse Tekenaar • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Na een kleine onderhandeling is de eerste publicatie van Loosdrechtse Tekeningen dan eindelijk daar! Geen printwerk meer voor de bekende dorpsslager en ook de vrijwilligers van de Historische Kring Loosdrecht hoeven geen moeite meer te doen met USB-stickies, om de tekeningen en cartoons over het dorp Loosdrecht uit te printen. Geen gedoe meer met linkjes op facebook, of met een oude leesbril te klein afgedrukte cartoons in de Nieuws Ster proberen te ontcijferen, als je dat krantje ├╝berhaupt al thuisbezorgd krijgt. Al deze lijdenswegen behoren vanaf nu tot het verleden. De tekeningen zijn thans gewoon gebundeld in heuse boekvorm! Een selectie van de meest historische cartoons met bekende dorpelingen als Tante Ton, Piet Masmeijer, Harmen Ten Broeke, Willem de Melkboer, de Bunt brothers, de fameuze snackbars en allerhande lokale middenstanders. Nu gewoon te lezen in je luie leunstoel of voor het slapen gaan in je bed. Dus trek je beurs en koop dit boek gewoon, of doe het cadeau aan een echte Loosdrechter, dan heeft die ook weer iets om naar te kijken en te lachen.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 297mm x 210mm
  Aantal pagina's : 36
  Uitgeverij : De Cirkel
  ISBN : 9789083057705
  Datum publicatie : 02-2018
 • Inhoudsopgave
  36 cartoons over het wel en wee van het dorp Loosdrecht. Met onder meer tekeningen van de winkels aan de Nootweg, een aantal historische snackbars, de jaarlijkse Jaarmarkt in Augustus, de legendarische krantenschuur van Piet Masmeijer, de Gondelvaart en nog veel meer!
 • Reviews (8,8 uit 2 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

  10-03-2018
  Loosdrechtse situaties met een knipoog
  Loosdrechtse situaties met een knipoog door een Loosdrechter. Ieder keer wanneer je kijkt zie je weer wat nieuws!


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  07-03-2018
  Leuk hoor!!
  Ik zag het inkijkexemplaar in de Schakel en heb direct besteld. Was onder de indruk van de komische weergave over een aantal dorpsgenoten, waarvan een aantal inmiddels helaas is overleden. Ik vind de weergave uitermate ludiek weergegeven. Deel II heb ik inmiddels besteld, maar het zal nog wel even duren voordat dit verschijnt. Hulde!!


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 9.5 uit 10

€ 20,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen