Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 17,99

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

L.O.V.E. en het geheim van de toverogen

Mare en Sebastian Bonth • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Seb is een doodnormale jongeman, echter met een bijzondere gave die hijzelf zijn 'toverogen' placht te noemen. Deze gave is bijna zijn hele leven onbesproken gebleven, totdat het zijn aandacht opnieuw opeist. Onverwachts wordt Seb hierdoor meegevoerd naar een unieke en magische wereld genaamd L.O.V.E. Dit spannende avontuur gaat gepaard met Seb's ontdekking van het geheim van zijn toverogen.
 • Productinformatie
  Fragment : Download Fragment
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 135mm x 210mm
  Aantal pagina's : 360
  Uitgeverij : Uitgeverij Bonth
  ISBN : 9789082675801
  Datum publicatie : 12-2017
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (8,3 uit 8 reviews)

  22-06-2019
  Een leuk en lief verhaal
  Ik vond L.O.V.E. en het geheim van de toverogen een lief en leuk verhaal omdat het niet zo geweldadig is zoals de meeste populaire series en zo. Alles wordt goed beschreven, soms naar mijn smaak iets te veel, maar het zorgde wel dat ik mij goed kon inleven. De manier waarop de hoofdrolspeler verandert lijkt een beetje op dat van de man die moet kiezen tussen een blauwe en rode pil. Ik mag geen namen noemen dus zeg het maar zo. Lijkt ook een beetje op het meisje dat in een gat valt. Maar het is toch een heel ander verhaal met allerlei twists and turns. Ik hou van boeken die je nieuwsgierig maken naar de afloop, dit is zo’n boek. De fantasie en de karakters zijn ook heel grappig. Wel jammer dat open einde -zucht :-)-, ik ben wel benieuwd hoe het verder gaat! Ik ben fan, liefs, Lidewij

     Niet geweldadig, goed in te leven
     Maakt nieuwsgierig, leuke karakters
     Soms iets teveel details

  Geplaatst door uit Baarn , leeftijd 12-15
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  21-05-2019
  Mooi fantasy boek
  I love fantasy stories and I find this a very nice but also beautiful story. It is written in an expressive and visual style. As a result I was immediately and completely into it. The L.O.V.E. world is full of very special areas and events that nobody knows anything about. I think it's fantastic that Seb ends up there because of his magical eyes. An exciting element in the story is that Seb shares his discovery with his friend. I find that the story is built up well up until the end and I felt anxious for answers along the way, just like Seb! I am a bit jealous of Seb's adventures and I am really looking forward to the sequel.


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  16-06-2018
  Magisch en spannend!
  Al snel was ik ondergedompeld in de magische wereld van Seb. Het boek leest prettig en voordat je het weet zit je in een wondere wereld met verschillende wezens en avonturen. Een wereld waar het spannend is maar waar vooral ook veel moois te beleven valt, wat maakt dat je er snel in verder wil gaan. Knap dat het boek zo filmisch is geschreven. Ik werd getipt door een vriendin om het boek te lezen ondanks dat ik niet een ‘fantasy’ lezer ben. Ben blij dat ik op de achterkant van het boek las dat dit het eerste deel is van een reeks!


  Geplaatst door uit Amsterdam , leeftijd 50-59
  Waardeert het boek met een 8.5 uit 10


  04-06-2018
  Leuk boek
  L.O.V.E. Is een fantasierijk boek met wonderbaarlijke locaties en interessante personages. Ik vond vooral de personages leuk. Ik werd nieuwsgierig hoe het ging aflopen. Voelde aan als eigen fantasie, niet als een kopie van andere verhalen die ik ken.


  Geplaatst door uit Utrecht , leeftijd 16-19
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  27-05-2018
  Een echte aanrader voor fantasy fans!
  Goed geschreven verhaal over Seb. Hij ziet vreemde dingen en tijdens zijn zoektocht naar antwoorden belandt hij in een fantastische wereld vol vreemde en gevaarlijke wezens. Als lezer wordt je echt meegenomen op Seb’s zoektocht en val je (samen met Seb) van de ene verbazing in de andere. Het blijft spannend tot de laatste bladzijde. Een echte aanrader voor fantasy fans!

     Spannend
     Makkelijk leesbaar

  Geplaatst door uit Vught , leeftijd 40-49
  Waardeert het boek met een 8.5 uit 10


  22-05-2018
  Een wonderlijke reis voor elke leeftijd
  Een leuk en boeiend verhaal, met onverwachte wendingen. Het onderwerp is erg van deze tijd ook al is het fantasy. De titel heeft niet alleen een verhullende betekenis maar vertegenwoordigt zeker de harmonische verhaallijnen. Het verhaal brengt je zover dat je bijna gaat geloven in het bestaan van deze wonderlijke wereld met leuke wezens en gebeurtenissen. Het mysterie van de toverogen wordt na veel spanning op een hele mooie manier opgehelderd. Vooral voor diegenen die geloven in meer dan het leven hier op aarde kunnen hun geluk niet op. Menigeen, zal jaloers zijn op de avonturen van Seb met zijn toverogen. Een aanrader !

     Spannend
     Grappig

  Geplaatst door uit Amsterdam , leeftijd 40-49
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  09-05-2018
  Heel leuk voor tieners en mensen die nog geen fantasy lezen!
  Het was al een tijd geleden dat ik een avonturen boek had gelezen. Het lijkt een beetje op een sprookje, maar dan voor tieners en volwassenen. Het mooiste vond ik dat het verhaal vol zit met verrassingen en dat er veel respect wordt getoond voor mensen en wezens die anders zijn dan anderen. Het is zo precies en realistisch beschreven dat je het verhaal bijna echt zou gaan geloven! Er zit ook een romantische verhaallijn in, wat extra leuk is. Ik vind het een boek dat best door scholen op de leeslijst zou kunnen worden geplaatst. Het vertegenwoordigt een genre dat heel populair is. Ik hoop dat er een vervolg komt op het verhaal van Seb en zijn vreemde vrienden.


  Geplaatst door uit Zwolle , leeftijd 60-69
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  09-05-2018
  Vakantie topper!
  Ik vond het een dynamisch geschreven boek, je belandt van de ene nieuwe situatie in de andere. Omdat het fantasy is, zit het vol met vreemde wezens, draakjes, en dingen die je eigenlijk voor onmogelijk houdt, zoals het bestaan van een nog niet ontdekt uniek land. Het leuke is dat het ook een beetje een historisch verhaal is, omdat je teruggaat in de tijd. Voor de hoofdpersoon en zijn vrienden is de ontknoping ook heel spannend, omdat het geheim van de toverogen eindelijk wordt opgelost. Een aanrader voor de vakantie!


  Geplaatst door uit Amsterdam , leeftijd 50-59
  Waardeert het boek met een 8 uit 10

€ 17,99

niet beschikbaar

niet beschikbaar

1-2 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 
×
SERVICE
Contact
 
Vragen