Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

Niet leverbaar

×

€ 17,99


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover 2021
  2021 (boek)
 • Cover Het virus van de vampier
  Het virus van de vampier (boek)

Managen? Dat heb ik van mijn kind geleerd!

• Boek • paperback

 • Samenvatting
  Een ouder en een manager hebben vele overeenkomsten. Beiden maken lange uren en hebben een enorme lijst verantwoordelijkheden. Beiden moeten helder kunnen communiceren en over een goed gevoel voor humor beschikken.

  In Managen? Dat heb ik van mijn kind geleerd! presenteert Ian Durston op basis van zijn ervaring als projectmanager en vader van drie een unieke kijk op klassieke managementuitdagingen. Leiderschap, motivatie, teambuilding, prestaties en veranderingen worden aan zijn blik – als vader en als manager – onderworpen.

  Zo wordt het op bed leggen van je kinderen op vakantie een les in volharding als manager, het omgaan met driftbuien thuis een les in assertiviteit op je werk en het kijken naar je kind dat met vallen en opstaan leert lopen een les in hoe belangrijk het maken van fouten is in een leerproces.

  Ian Durston heeft ruime ervaring op managementgebied, die hij onder meer heeft opgedaan bij Deloitte Consulting. Tot zijn clientèle behoorden Vodafone, Barclays Bank, General Motors en het Britse ministerie van Defensie. Momenteel werkt hij als senior projectmanager bij Airbus. Hij woont met zijn vrouw en drie zoons vlakbij Bristol, Engeland.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 123mm x 200mm
  Aantal pagina's : 222
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : 9789045312019
  Datum publicatie : 01-1970
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 17,99


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Niet leverbaar
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen