€ 32,99


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Marieke's pluktuin

Marieke Nolsen • Boek • hardback

 • Samenvatting
  Creëer je eigen pluktuin en geniet het hele jaar door van bloemcreaties.
   Met een paar bloemen en takken uit de tuin kun je al sfeervolle boeketten en ander bloemwerk maken. In Marieke’s pluktuin geeft bloembindster Marieke Nolsen je inspiratie om plukbloemen, bessen en bladplanten in je eigen tuin te planten. Ze laat met aanstekelijk enthousiasme zien hoe je hiermee tuinachtig bloemwerk maakt in elk seizoen. Samen met Modeste Herwig beschrijft Marieke hoe je tuin [in] het hele jaar door een echte pluktuin wordt. Ook kijk je mee in de bordertuin en de kleurrijke pluktuin van Marieke bij haar woonhuis in de charmante Ossenstal op Landgoed Den Treek-Henschoten.

  In Marieke’s pluktuin vind je ook een praktisch deel over het aanleggen van een pluktuin, het plukken en verzorgen van bloemen en over vazen en vaasjes, en enorm veel tips voor het schikken en verwerken van bloemen en voor het maken van decoratieve constructies van takken om de bloemen te steunen. Daarnaast bevat het boek een plukkalender op kleur en een tuinklusjeskalender.
  Inspirerend én praktisch boek met heel veel foto’s van de hand.van Modeste HerwigPrachtige combinatie van tuinboek, plantenboek en bloemschikboekVoor beginners en gevorderdenMet de laatste trends in het bloemschikken maar ook tijdloos en klassiek vanwege het natuurljke karakter van het bloemwerk
   Marieke Nolsen is gediplomeerd bloemist en heeft een grote passie voor tuinieren. Ze heeft zich gespecialiseerd in pluktuinen en geeft samen goed bezochte lezingen en workshops over dit onderwerp met Modeste Herwig, groenauteur, tuinfotograaf en beplantingsspecialist die al meer dan 45 tuinboeken op haar naam heeft staan.
 • Productinformatie
  Binding : Hardback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 207mm x 287mm
  Aantal pagina's : 192
  Uitgeverij : Forte
  ISBN : 9789000382101
  Datum publicatie : 04-2022
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 32,99

niet beschikbaar

niet beschikbaarOp werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen