Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 20,25

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Marktruimte Technologie

Andreas Jansen, Ellen Schenkelaars • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Om de ruimte te krijgen moet je soms eerst tijdruimte creëren. En vanuit tijdruimte weer denkruimte. Dan pas ontstaan nieuwe mogelijkheden. Dat is de weg naar overvloed en vrijheid.

  Vanuit nieuw bewustzijn ontstaat nieuw denken; pas als ons denken verandert, zal ook ons handelen werkelijk veranderen: anders kijken, anders denken, anders doen. Dan kunnen we de problemen waar we in organisaties al zo lang mee worstelen écht gaan oplossen en maken we weer progressie.

  Zie ook: www.dekunstvanzijn.nl
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 98
  Uitgeverij : de Kunst van Zijn
  ISBN : Niet bekend
  Datum publicatie : 06-2017
 • Inhoudsopgave
  1. Inleiding
  2. Achtergronden
  3. Ontwikkelingen in de maatschappij
  4. Geld verdienen
  5. De markt
  6. Marktruimte technologie
  7. Praktijkvoorbeelden
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 20,25

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Marktruimte Technologie is te vergelijken met de inzichten van een visionaire ondernemer, die het vermogen heeft om in meer dan één opzicht behoeftelagen of -niveaus te zien. Hij dient hiervoor vanuit meerdere dimensies te werken; met verstand, praktische ervaring en invoelingsvermogen.
Waar we tot nu toe gewend zijn om monofunctioneel te denken, zullen we polydimensioneel moeten gaan denken. Onze kinderen groeien door de hedendaagse computerspelletjes al zo op. Het monofunctionele denken heeft onze managers voortgebracht en wordt vooral door ‘zelfstandig naamwoorden’ uitgedrukt, terwijl het polydimensioneel denken hoort bij ondernemers met ‘werkwoorden’. Een ondernemer wil iets ondernemen en werk geven en een manager is veelmeer werkgever. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen