€ 52,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Mechanische beademing op de intensive care

Hans ter Haar • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Het enige Nederlandstalige standaardwerk op het gebied van mechanische beademing Met veel aandacht voor de interactie tussen patiënt en machine Helder overzicht van beademingsvormen bij verschillende ziektebeelden

  Dit boek geeft een volledig en evidence-based overzicht van alle facetten van mechanische beademing. Het biedt de zorgprofessional inzicht in de verschillende beademingsvormen; de werkingsmechanismen, hoe ze optimaal kunnen worden toegepast, welke invloed ze uitoefenen op de longen en de rest van het lichaam en wat de gevolgen hiervan kunnen zijn. 
  Mechanische beademing op de intensive care behandelt onder meer anatomie, fysiologie, pathofysiologie, respiratoire insufficiëntie, beademingsvormen, curves en loops, het instellen van de beademingsmachine, beademingsstrategieën en -technieken, complicaties en andere gevolgen, capnografie en ontwennen van beademing. Het boek gaat waar nodig diep op de materie in met inzichten uit de meest recente studies. Mede dankzij de vele afbeeldingen is het zeer leesbaar en toegankelijk.
  Nieuw in deze editie zijn onder andere Covid-19 ARDS, patient-self-inflicted-lung-injury, airway pressure release ventilation, mechanical power, gepersonaliseerd beademen, en nieuwe technieken om de mate van longstress te bepalen.
  Dit boek is een must voor iedereen die met mechanische beademing werkt, van IC-verpleegkundigen (in opleiding), beademingsspecialisten (in opleiding), tot artsen in opleiding en vele andere professionals die met mechanische beademing werken.
  Hans ter Haar is werkzaam als IC-verpleegkundige en beademingsspecialist in Isala Zwolle.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 168mm x 240mm
  Aantal pagina's : 252
  Uitgeverij : Bohn Stafleu van Loghum
  ISBN : 9789036830300
  Datum publicatie : 06-2024
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 52,95

niet beschikbaar

niet beschikbaarOp werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen