Niet leverbaar

×

€ 57,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer dan onderwijs

W. Tjerkstra • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Al meer dan 25 jaar is 'Meer dan Onderwijs' het meest voorgeschreven boek op de pabo. Deze geheel geactualiseerde 7e druk is een complete en toegankelijke methode die aansluit bij de huidige stand van de opleidingsdidactiek, waarin gewerkt wordt met kennisbases, competenties en diverse visies op (onderzoekend en academisch) opleiden. Het boek geeft in duidelijke taal een heldere visie op leren en onderwijzen. De combinatie van theorie en praktijk, verrijkt met talloze voorbeelden, stimuleert de eigen reflectie en visieontwikkeling van de aanstaande leraar.

  Sinds 1984 is 'Meer dan onderwijs' uitgegroeid tot een multimediaal pakket: Op www.meerdanonderwijs.vangorcum.nl staan video¿s, opdrachten, praktische instrumenten en nog veel meer materiaal om theorie en praktijk met elkaar te verbinden. Samen met de bronnen op www.teacherschannel.nl is Meer dan onderwijs een complete methode die een gedegen voorbereiding op het beroep van leraar basisonderwijs biedt.

  De titel 'Meer dan Onderwijs' is onveranderd gebleven omdat de gedachte uit de vorige edities nog springlevend is: werken als leraar in een school is méér dan onderwijs. Een leraar moet niet alleen over een gereedschapskist met kennis en vaardigheden beschikken, maar moet zich ook bewust zijn dat zijn persoonlijkheid een grote rol speelt in het werken met kinderen in de school. Daarom besteden we aandacht aan zowel de instrumentele als de normatieve professionaliteit van de leraar.

  De opbouw van het boek in combinatie met de digitale component, maakt een optimale verbinding mogelijk tussen theorie en praktijk. Zo kan het boek dienen als vertrekpunt voor het verwerven van competenties voor de stage, maar kan het ook gebruikt worden voor reflectie op, en verdieping van praktijkervaringen.

  Het boek is stap-voor-stap en vanuit een duidelijke visie opgebouwd, maar de hoofdstukken kunnen ook los van elkaar worden bestudeerd. Het geheel biedt als studiepakket en naslagwerk talloze aanknopingspunten voor de ontwikkeling van aanstaande en zittende leraren.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 175mm x 241mm
  Aantal pagina's : 548
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : 9789023247678
  Datum publicatie : 01-1970
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 57,95

niet beschikbaar

niet beschikbaarNiet leverbaar
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen