Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 20,00


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Meer succes met LinkedIn!
  Meer succes met LinkedIn! (boek)
 • Cover LinkedIn voor bedrijven
  LinkedIn voor bedrijven (boek)

Meer succes met de Linkedin Sales Navigator!

Corinne Keijzer • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Je leert: hoe je de Sales Navigator succesvol inzet om prospects te vinden. hoe je zoekt naar leads en accounts die voor jou van belang zijn. Hoe je leads in lijsten plaatst. hoe je voorgestelde leads en accounts creëert en gebruikt. hoe je de aparte tijdlijn in je voordeel gebruikt. hoe de daadwerkelijke opbouw van de social selling index score (SSI) in elkaar steekt. hoe je plaatsen kunt beheren als collega’s willen aansluiten. wat de verschillen zijn tussen de drie Sales Navigator pakketten. wat SmartLinks zijn en hoe je dit inzet voor relaties en klanten. tips om de Sales Navigator op LinkedIn zelf in te zetten. met tien tips om succesvolle InMails te vesturen om succes op reactie te vergroten bij je prospect. hoe de Sales Navigator App werkt. tips voor externe tools om goed samen te werken met LinkedIn om leads te genereren. Ben je nog niet (genoeg) bekend met LinkedIn en de mogelijkheden in de gratis versie? Dan is ‘Meer succes met LinkedIn!’ beter geschikt voor je. Dit boek is zowel als e-book als boek verkrijgbaar.

  Wie zit er in deze tijd nog op koude acquisitie te wachten? Ruim 90% van de mensen heeft er een hekel aan, dus hoogste tijd om een nieuwe weg in te slaan naar het vinden van nieuwe klanten. De Sales Navigator van LinkedIn is hier uitstekend geschikt voor. Een tool waarmee je relaties met prospects opbouwt, waardoor de kans op afspraken, en daarmee nieuwe klanten, toeneemt. Deze handleiding neemt je in ruim 100 pagina’s stap voor stap mee door de tool. Voor ieder onderdeel is een uitgebreide uitleg aanwezig, ondersteund door screenshots. Na het lezen van dit boek weet je hoe de Sales Navigator werkt en hoe je deze fantastische tool toepast in je social selling proces.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 171mm x 244mm
  Aantal pagina's : 106
  Uitgeverij : Some Books Uitgeverij
  ISBN : 9789083011776
  Datum publicatie : 09-2020
 • Inhoudsopgave
  Hoofdstuk 1: het proces social selling Hoofdstuk 2: Sales Navigator – uitgebreide tool om leads te genereren Hoofdstuk 3: Stappenplan social selling Hoofdstuk 4: Tips en training vanuit LinkedIn Hoofdstuk 5: de Sales Navigator app Hoofdstuk 6: Apps en tools om mee samen te werken
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 20,00


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen