€ 12,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

  • Cover Ontsappen en stoomkoken
    Ontsappen en stoomkoken (boek)
  • Cover Rauwkost-, kiemen- en kruidengids
    Rauwkost-, kiemen- en kruidengids (boek)

Melkzuurgisting als bewaarmethode en in de dagelijkse voeding

Roos van Hoof • Boek • paperback

  • Samenvatting
    "Melkzuurgisting als bewaarmethode en in de dagelijkse voeding" is een zeer praktisch boek met talrijke recepten waarin duidelijk wordt uitgelegd op welke manier u kolen en andere groenten zuurt. Ook het maken van platte kaas, yoghurt, kefir, komboecha en zuurdesembrood komen uitgebreid aan bod. Melkzuurfermentatie dient in de eerste plaats om de houdbaarheid van voedingswaren te verlengen. Bij melkzuurfermentatie is er geen verlies van voedingswaren, toxische en onverteerbare stoffen verdwijnen of worden gereduceerd door de vergisting. Tijdens het fermenteren worden antioxidanten aangemaakt en blijven vitaminen C behouden. Gefermenteerde producten zijn lichter verteerbaar, hebben een gunstig effect op de darmflora en bevatten weinig calorie├źn !
  • Productinformatie
    Binding : Paperback
    Distributievorm : Boek (print, druk)
    Formaat : 165mm x 235mm
    Aantal pagina's : Niet bekend
    Uitgeverij : Brouwland bvba
    ISBN : 9789081739474
    Datum publicatie : 08-2012
  • Inhoudsopgave
    niet beschikbaar
  • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 12,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

0-2 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen