Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 12,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Wat maakt je zo boos?

Neill Gibson • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Persbericht Kapitein Marco Kroon spreekt zich uit over leiderschap Op 22 november 2012 verschijnt Leiderschap onder vuur van Kapitein Marco Kroon, drager van de Militaire Willems-Orde. Voor het eerst deelt hij zijn inzichten en gedachten over leiderschap, en spreekt hij zich uit over zijn ervaringen in het veld. Het boek bevat in de praktijk beproefde lessen die voor iedereen, als leider en als mens, toepasbaar kunnen zijn. In Leiderschap onder vuur deelt Neêrlands enige Ridder in actieve dienst zijn persoonlijke ervaringen, verhalen en ideeën. De eerste nacht van Operatie Chitag, waarin zijn peloton zich in de Chora-vallei omsingeld zag door een vijandelijke overmacht, loopt als een rode draad door het boek. Leiderschap onder vuur is geschreven vanuit de militaire praktijk. Het staat dan ook vol beeldende beschrijvingen uit het veld. Het boek beschrijft de morele dilemma¿s waarvoor Marco Kroon zich als leider zag gesteld, toont hem van een kwetsbare kant die slechts weinigen van hem kennen, en geeft onder meer een verklaring voor zijn standvastigheid tijdens het proces dat het Openbaar Ministerie kort na zijn ridderslag tegen hem aanspande. Het boek is geïllustreerd met 16 pagina¿s uniek en persoonlijk fotomateriaal. Voorwoord van luitenant-generaal Mart de Kruif, Commandant Landstrijdkrachten, en een bijdrage van generaal buiten dienst Peter van Uhm

  Flaptekst:
  Fabrizio Gisler wordt geselecteerd om de paus te dienen in de Zwitserse Garde. Eindelijk mag hij zijn geboortedorp verlaten. Zonder zijn geliefde meisje gaat Fabrizio op reis. De verwachtingen over Rome zijn hooggespannen, maar in niets voldoet de eeuwige stad hieraan. Oude vrienden stellen teleur en eigen principes worden op de proef gesteld. Een zwalkende pauselijke politiek zorgt voor een dreigende sfeer.

  Deze dreiging krijgt voor Fabrizio een persoonlijke tint als de confrontatie met zijn broer, die als huurling in het Duitse leger dient, onafwendbaar lijkt.
  In de opmaat naar 6 mei 1527, de dramatische val van Rome, wordt Fabrizio heen en weer geslingerd tussen loyaliteit en gevoelens. En welke rol speelt de oplaaiende liefde? Tegen de gruwelijke achtergrond van de val van Rome wordt Fabrizio tot verregaande keuzes gedwongen.

  'Waanzin. De val van Rome' vormt met 'Begeerte. Het verval van Rome' een indrukwekkend tweeluik over een belangrijke periode in de geschiedenis van Rome en Europa.

  Sander Hof is afgestudeerd in de kerkgeschiedenis aan de Theologische Universiteit Kampen en kenner van Rome en het Vaticaan. Al jaren leidt hij geïnteresseerden rond in de eeuwige stad.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 155mm x 232mm
  Aantal pagina's : 30
  Uitgeverij : Mens en Communicatie
  ISBN : 9789081674546
  Datum publicatie : 12-2012
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 12,95


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen