€ 66,69


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Mentaal meesterschap

William Atkinson • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Dit boek is een omnibus die bestaat uit "Denkcultuur of praktische mentale training", "Geheugen. Hoe men het kan ontwikkelen, trainen en gebruiken", "Meesterbrein. De sleutel tot mentale groei en efficiency" en "De kracht van concentratie."

  Kort samengevat vormt dit boek de handleiding om maximaal gebruik te leren maken van jouw brein.

  In het eerste deel gaat de auteur uitgebreid in op wat denken nu werkelijk is en geeft ons de beste wijze hoe men zijn eigen denkvermogen kan verbeteren.

  In het tweede deel legt William Atkinson uit dat de cultivering van het geheugen veel meer is dan de ontwikkeling van een mentale eigenschap, maar dat het in feite de cultivering van de hele mens is. Een succesvol geheugen is alleen mogelijk door aandacht, associatie en een oprechte interesse voor hetgeen men wil onthouden.

  In zijn boek "Meesterbrein" maakt de auteur ons duidelijk dat de mens in het leven moet kiezen tussen één van de twee rollen, meester of slaaf. De meester is iemand die zijn omstandigheden zelf schept. Een slaaf daarentegen is iemand die een slachtoffer van de omstandigheden is of voortdurend wordt beheerst door externe indrukken. In dit deel wordt de weg beschreven hoe men voor altijd een meester kan worden.

  Het deel boek gaat uitgebreid in op concentratie. Men kan niet succesvol worden in wat dan ook wanneer men niet in staat is om zichzelf goed te concentreren. Leer de methoden om geconcentreerd te werken met de vele oefeningen die William Atkinson aanreikt. Geef jouw brein niet alle vrijheid maar onderwerp het aan de controle van jouw wil, zodat jij kunt bereiken wat jij verlangt.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 662
  Uitgeverij : Fountain of Inspiration
  ISBN : 9789077662168
  Datum publicatie : 05-2016
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 66,69

niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen