€ 18,90

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Met wat hulp van boven

Joanna Beem • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Astrid en Peter Vanderlee willen een nieuwe start maken in Westerwolde. Het werk aan de boerderij die ze daar kochten is bijna klaar maar heeft een behoorlijke wissel getrokken op hun relatie. Na een zoveelste woordenwisseling grijpt Astrid de autosleutels en rijdt met een kwaaie kop het erf af. Een van links komende tractor kan haar niet meer ontwijken. Er breekt een zware tijd aan. Ze moeten niet alleen leren leven met haar gebroken lichaam maar ook onder ogen zien dat de toekomst anders zal zijn dan zij zich gedroomd hadden. Zijn ze in staat om zich aan te passen en is hun liefde groot genoeg om elkaar de gemaakte fouten te vergeven?  Joanna Beem is de schrijversnaam van Annemarie van der Hoeven (1950), geboren en getogen in Vlaardingen. Boeken hebben altijd een grote rol gespeeld in haar leven. Aan het schrijven ervan komt ze pas toe als ze zich in 2010 in de provincie Groningen vestigt. MET WAT HULP VAN BOVEN is haar vierde roman. Eerder schreef ze de trilogie ROZEN VOOR MARIANNE.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 150mm x 220mm
  Aantal pagina's : 214
  Uitgeverij : Joanna Beem
  ISBN : 9789463451710
  Datum publicatie : 09-2017
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (8 uit 2 reviews)

  25-10-2017
  Weer aan het lezen
  Je hebt het voor elkaar en mij weer aan het lezen gekregen, ik had al jaren geen boek meer ingezien, terwijl ik vroeger een echte boekenwurm was en zelfs nog op een leesclubje heb gezeten…. Totdat ik een boek van Joanna Beem ging lezen, nou ik kon niet meer ophouden met lezen!!

     Boeiend vanaf de eerste bladzijde
     Smaakt naar meer

  Geplaatst door uit Borger, Drenthe , leeftijd 50-59
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  23-10-2017
  Een feestje
  Ik had al eerder de trilogie 'Rozen voor Marianne' gelezen, maar dit nieuwe boek is ook weer een feest om te lezen. Mooi hoor.

     Niet te moeilijk
     Prettig leesbaar

  Geplaatst door uit Vlagtwedde , leeftijd 50-59
  Waardeert het boek met een 8 uit 10

€ 18,90

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Een witte Suzuki Swift rijdt het erf op. Peter stopt de sigaret terug in het pakje. Hier, vanuit de keuken, heeft hij goed zicht op de vrouw die uitstapt. Ze is klein en mollig en heeft een grote bos krullen. Geen jonge hittepetit, constateert hij een beetje spijtig. Niet dat hij nou zit te wachten op iemand die zijn hormonen op hol brengt, maar het personeel in het revalidatiecentrum had hem een inkijkje gegeven in de wereld van een generatie die het de komende dertig tot veertig jaar moest gaan maken. De dames waren jong, energiek, uitdagend af en toe, en beslist niet op hun mondje gevallen. Ze gaven hem het gevoel dat hij er nog best mee door kon. En dat gevoel kon hij wel gebruiken. Maar goed, het ging tenslotte niet om hem. Alles voor Astrid en als het even kon het beste dat er te vinden was. Hij slikt de bittere smaak in zijn mond weg, zet zijn zakelijke gezicht op en gaat haar tegemoet.
‘Goedemorgen. U heeft ons gevonden!’ Hij steekt zijn hand uit. ‘Ik ben Peter Vanderlee.’
Een kleine, zachte hand wordt in de zijne gelegd. Een blozend gezicht met een ondeugende glimlach wordt naar hem opgeheven. Grote grijze ogen kijken hem vriendelijk aan.
‘Hallo, ik ben Tieske, de wijkverpleegster.’
Peter wendt zijn blik af en knikt in de richting van een pad dat langs de boerderij naar achteren loopt. ‘Zal ik u direct maar naar mijn vrouw brengen? Ze is al een poosje wakker en dan kunt u daar nader kennis maken…’
Zonder haar antwoord af te wachten beent hij weg. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen