Niet leverbaar

×

€ 27,50


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Mild Ouderschap

Nina Mouton • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Dag ouder(s),
  Dit boek is er voor jullie. Ik onthul geen tienstappenplan richting perfect ouderschap, noch beschrijf ik een weloverwogen strategie om je kinderen te doen gehoorzamen.
  Wel dopte ik de pen in mijn ervaring als moeder, vrouw en gezinspsychologe om jou te helpen met de zoektocht naar je moeder- of vadergevoel. Ik wil je leren dat gevoel te vertrouwen, zelfs als het indruist tegen adviezen van je omgeving of tegen je eigen constructie van de ‘perfecte’ ouder. Ik wil tonen dat meeveren met jezelf en de kinderen, in uiteenlopende situaties, meer energie kan opleveren dan krampachtig vastklampen aan rigide regeltjes.
  Op die basis behandel ik enkele licht ontvlambare gezinsthema’s zoals eten, emoties en slapen. Zo is het ok om je kind bij je te laten slapen als dat maar binnen jouw oudergevoel ligt. En of je nu voor kunstvoeding of borstvoeding kiest, zolang dat maar jouw geïnformeerde keuze is. Ik leg uit waarom je emoties, zoals die woedeaanval in de supermarkt, niet
  zomaar kan wegstraffen of hoe je de machtsstrijd aan de eettafel kan ontmijnen. Eindigen doe ik mijn boek waarmee alles zou moeten beginnen: zelfzorg ofwel het zoeken naar de verbinding met jezelf zodat je weet waar je grenzen liggen.
  Mild Ouderschap is mijn zachtmoedig maar doortastend pleidooi voor mildheid tegenover jezelf, je kinderen en je omgeving.
  Haal eruit wat erin zit en wat past voor
  jou en je gezin.
  Ik wens je een mooie zoektocht.
  Liefs,
  Nina Mouton
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 167mm x 227mm
  Aantal pagina's : 248
  Uitgeverij : Borgerhoff & Lamberigts
  ISBN : 9789463931540
  Datum publicatie : 02-2020
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 27,50

niet beschikbaar

niet beschikbaarNiet leverbaar
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen