Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 24,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Mind2HeartShift

Martina Schneider • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Voel jij je ook geregeld uitgeput? Of overprikkeld? Moe van alles, of het nu door je werk of relatie komt, je familie, door corona en alle regels eromheen of wat dan ook. Of ben je gewoon even de weg kwijt? Dan is dit boek hét boek voor jou. Mind2HeartShift. De 7 geheimen van een gelukkig leven brengt je hoofd weer in verbinding met je hart en daarmee jezelf met jezelf en met anderen. Zie jouw reis van je geest naar je hart oftewel Mind2HeartShift als een reis in jezelf, met als resultaat een zinvol en gelukkig leven. Onderweg doe je prachtige bestemmingen aan: zelfliefde, compassie, dankbaarheid, geloof, verantwoordelijkheid, de kracht van je geest en de kracht van je hart. Je gebruikt vervoermiddelen die al snel comfortabel zullen aanvoelen: meditatie, visualisatie, ademhalingstechnieken, dagelijkse oefeningen en rituelen en bijzondere Heartmath®- technieken. Het doel van jouw reis is flow, evenwicht, coherentie van hart en hoofd en leven in het hier en nu.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 170mm x 240mm
  Aantal pagina's : Niet bekend
  Uitgeverij : 202Publishers
  ISBN : 9789492394057
  Datum publicatie : 05-2021
 • Inhoudsopgave
  1. Zelfliefde 2. Compassie 3. Geloof & vertrouwen 4. Bezieling & inspiratie 5. De kracht van je geest 6. De kracht van je hart 7. Dankbaarheid
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 24,95


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen