Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

Niet leverbaar

×

€ 9,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Eetcultuur en - wensen
  Eetcultuur en - wensen (boek)

Minder zout, meer smaak

Arnoud Odink • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Zout. We gebruiken er veel van, eigenlijk altijd veel te veel. Omdat het in bijna alle voedingsmiddelen zit, zoals kaas en brood en melk, krijgen we er op die manier al veel van binnen. Als wij zelf er dan ook nog royaal mee strooien, halen we liefst vijfmaal de nuttige hoeveelheid. Dat kan natuurlijk niet goed zijn. Willen we echt onze gezondheid een dienst bewijzen dan moeten we minderen met zout. In Minder zout meer smaak vertelt dieetkok Arnoud Odink hoe u een zoutarme en toch smakelijke maaltijd op tafel kunt toveren. Daarnaast komt er een aantal mensen aan het woord die om gezondheidsredenen betrokken zijn bij de Hart & Vaatgroep. Zij delen hun ‘zoutloze’ ervaringen graag met u.

  Zout. We gebruiken er veel van, eigenlijk altijd veel te veel. Omdat het in bijna alle voedingsmiddelen zit, zoals kaas en brood en melk, krijgen we er op die manier al veel van binnen. Als wij zelf er dan ook nog royaal mee strooien, halen we liefst vijfmaal de nuttige hoeveelheid. Dat kan natuurlijk niet goed zijn. Willen we echt onze gezondheid een dienst bewijzen dan moeten we minderen met zout. In Minder zout meer smaak vertelt dieetkok Arnoud Odink hoe u een zoutarme en toch smakelijke maaltijd op tafel kunt toveren. Daarnaast komt er een aantal mensen aan het woord die om gezondheidsredenen betrokken zijn bij de Hart & Vaatgroep. Zij delen hun ¿zoutloze¿ ervaringen graag met u.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 211mm x 212mm
  Aantal pagina's : 55
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : 9789490608286
  Datum publicatie : 01-1970
 • Inhoudsopgave
  1. Inleiding 2. Hapjes 3. Sauzen 4. Hartige taarten 5. Salades 6. Soepen 7. Voorgerecht 8. Groenten 9. Hoofdgerechten 10. Desserts 11. Overige: spelregels gezonde voeding
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 9,95


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Niet leverbaar
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen