€ 59,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Mindful zelfcompassie: handboek voor professionals

Kristin Neff • Boek • paperback

 • Samenvatting
  De officiële handleiding voor trainers van het programma voor mindful zelfcompassie
  Het Mindful Zelfcompassie (MSC) programma biedt krachtige instrumenten om met de uitdagingen van het leven om te gaan en emotioneel welbevinden te bevorderen. Dit handboek beschrijft de theorie, de training en het unieke leerplan van MSC.
  Christopher Germer en Kristin Neff zijn de ontwikkelaars en internationale leraren van msc. In deze handleiding laten ze met veel voorbeelden zien hoe je contact legt met de deelnemers, hoe je oefeningen begeleidt, en hoe het inquiry-proces kan verlopen. Ook leer je hoe je het groepsproces kunt faciliteren en zelf een compassievolle trainer kunt zijn. De acht msc-sessies van het programma en de bijbehorende retraite worden stap voor stap besproken. Het laatste deel van het boek beschrijft hoe je zelfcompassie in psychotherapie kunt integreren. Bij dit boek horen geleide meditaties met audio-downloads.
  Het boek is bedoeld voor professionals die geïnteresseerd zijn in het beoefenen van en het training geven in zelfcompassie ten behoeve van psychisch welbevinden. Let wel, dit boek is de officiële handleiding voor trainers van het MSC-programma, maar is niet bedoeld als vervanging van een formele MSC-trainersopleiding.

  Christopher Germer is klinisch psycholoog en doceert psychiatrie aan Harvard Medical School. Van hem verscheen eerder bij Nieuwezijds Mindfulness en zelfcompassie. Kristin Neff is hoogleraar Human Development and Culture aan de universiteit van Texas in Austin. Zij schreef eerder het boek Zelfcompassie. Samen schreven de auteurs het eerder bij Nieuwezijds verschenen Werkboek mindful zelfcompassie.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 161mm x 241mm
  Aantal pagina's : 495
  Uitgeverij : Nieuwezijds b.v., Uitgeverij
  ISBN : 9789057125225
  Datum publicatie : 01-2021
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 59,95


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen