Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 19,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover nederland, ons land! deel 3
  nederland, ons land! deel 3 (boek)
 • Cover Ik was getrouwd met een man uit Marokko
  Ik was getrouwd met een man uit Marokko (boek)

Nederland, ons land!

Elise Nijmegen • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Dit boek gaat over ons Nederland! Ik beschrijf mijn waarheid in dit boek. Een kritisch, niet politiek correct boek waarin ik de in mijn ogen bizarre situatie in ons land beschrijf. Het is geschreven door mij, samengesteld uit de stukken die ik dagelijks of Facebook plaats. Ik vind dat u, mijn mede-Nederlanders, recht heeft om te weten wat er zich afspeelt in ons land en waarom die dingen gebeuren.
  Ik ben geboren in Nederland en ben trots op mijn land. Trots op onze identiteit, cultuur en tradities en ik zal blijven vechten om deze te behouden. Ik vind dat toekomstige Nederlandse generaties ook het recht hebben om op te groeien in een veilig en vrij Nederland. Ik gun het ze dat ook zij kunnen genieten van Sinterklaas en Zwarte Piet en Kerstmis. Ik wil dat we onze vrijheden en normen en waarden behouden en dat iedereen veilig over straat kan lopen en zich niet hoeft af te vragen of er een ‘verwarde’ man op de hoek van de straat staat.
  Er is niets extreems aan om te houden van en op te komen voor je vaderland!!

  Met patriottische groet,

  Elise Nijmegen
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 210mm x 297mm
  Aantal pagina's : 75
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : 9789082763201
  Datum publicatie : 11--0001
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (9,5 uit 1 reviews)

  29-09-2017
  De waarheid, en niets dan de waarheid!
  Eindelijk een (het!) boek op de markt waarin de lezer wordt meegevoerd in wat er ECHT speelt in ons Nederland en het vuile spel daarbij door o.a. Nederlandse-, EU- en Brusselse politici, waarover wij normaal gesproken niets te horen krijgen door o.a. de collaborerende rol van de media. Een eye-opener van jewelste. Ik zou bijna zeggen: lezen verplicht (maar dan begin ik op Brussel te lijken). Ik las herkenning na herkenning, plus een aantal dingen die ik nog niet wist. Absolute aanrader voor wie wil weten hoe er gisteren, vandaag en morgen ECHT wordt omgegaan met ons, het gewone Nederlandse volk. Ik hoop dat er een tweede deel komt...

     Helder geschreven, duidelijke taal.
     Geeft krachtig de WAARHEID weer.

  Geplaatst door uit utrecht , leeftijd 40-49
  Waardeert het boek met een 9.5 uit 10

€ 19,95


niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen