Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

Niet leverbaar

×

€ 39,50


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover In de startblokken
  In de startblokken (PDF)
 • Cover In de startblokken
  In de startblokken (boek)

Nederlands op niveau

Birgit Lijmbach • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Nederlands op niveau is een totaalmethode NT2 voor hoogopgeleiden, die de basisvaardigheden van het Nederlands al beheersen. Het boek is opgebouwd rond acht thema's, waarbinnen alle taalvaardigheden aan bod komen: lezen, luisteren, spreken en schrijven. Er is apart aandacht voor uitbreiding van de woordenschat en de grammatica.

  De methode richt zich bij alle onderdelen op de toepassing, op het gebruik van de taal in de Nederlandse samenleving. Er wordt daarom gebruikgemaakt van originele bronnen, zoals internetteksten, krantenartikelen, literatuurfragmenten en audiovisueel materiaal uit tv-programma's (op bijgeleverde dvd). Bij het boek hoort ook een website met daarop aanvullende grammaticale oefeningen, luisterteksten en een docentenhandleiding met toetsen.

  Nederlands op niveau is als methode NT2 geschreven voor hoogopgeleiden zoals uitwisselingsstudenten en expats, maar is ook geschikt voor actieve, zelfstandige leerders van het Nederlands in het buitenland. Deze methode bouwt voort op Nederlands in actie, maar beide titels kunnen ook los van elkaar gebruikt worden. In termen van het Europees Referentiekader wordt gewerkt van niveau B1 naar B2. Daarmee biedt het voldoende kennis en vaardigheden om te slagen voor het Staatsexamen NT2-II.

  Berna de Boer en Birgit Lijmbach zijn als docent NT2 verbonden aan het Talencentrum van de Rijksuniversiteit Groningen. Eerder schreven ze onder meer Nederlands in actie - Methode NT2 voor hoogopgeleide anderstaligen en De spijker op de kop - Nederlandse uitdrukkingen voor anderstaligen.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 171mm x 241mm
  Aantal pagina's : 284
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : 9789046900673
  Datum publicatie : 01-1970
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 39,50


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Niet leverbaar
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen