Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 53,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Nieuw geluid
  Nieuw geluid (PDF)

Nieuw geluid

Roeland Vrolijk • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Nieuw geluid is een boek geschreven voor alle pabostudenten die uitdagend en muzikaal muziekonderwijs willen leren geven aan kinderen in de basisschool. Dit complete studieboek biedt je een goede basis, verdieping en muzikaal veel plezier!

  Waarom kiezen voor Nieuw geluid?
  * sluit aan op de kennisbasis;
  * geeft een duidelijk overzicht van de verschillende visies op muziekonderwijs;
  * met uitgebreide online ondersteuning.

  Nieuw geluid heeft de inhouden van de Kennisbasis muziek opgenomen en herkenbaar in de structuur van het boek verwerkt. Het klank-vorm-betekenismodel is het uitgangspunt om de domeinen zingen, spelen, luisteren, bewegen, muziek lezen en noteren te bestuderen. Het eerste deel laat je kennismaken met het kerndeel van de kennisbasis. In het tweede deel vindt de muzikaal inhoudelijke verdieping plaats. Het laatste deel gaat naast de muziekdidactische aspecten in op de persoonlijke ontwikkeling van het zingen en het gitaar spelen. De brede en toegankelijke opzet maakt Nieuw geluid een uitstekend leermiddel om je vol enthousiasme te verdiepen in muziekonderwijs op de basisschool. Bij het boek wordt een uitgebreide ondersteunende website en een cd met liederen aangeboden. Nieuw geluid is ook beschikbaar als e-book.

  Wat is nieuw in de derde editie van Nieuw geluid?
  Het nieuwe leerplankader kunstzinnige oriƫntatie van de SLO is in deze editie verwerkt. Centraal in het leerplankader staat het creatieve proces en daarom is een nieuw hoofdstuk over creativiteit toegevoegd.

  Online ondersteuning
  Met de code in je nieuwe studieboek heb je twee jaar lang gratis toegang tot het online materiaal bij het boek. Je vindt hier oefenvragen, samenvattingen per hoofdstuk, muziek- en videofragmenten, online colleges, praktijkideeƫn en achtergrondinformatie. De toegangscode in het boek is persoonsgebonden en eenmalig te gebruiken.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 170mm x 241mm
  Aantal pagina's : Niet bekend
  Uitgeverij : Noordhoff Uitgevers B.V.
  ISBN : 9789001877132
  Datum publicatie : 06-2017
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 53,95


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen