Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 24,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

#Noexcuses

Marrit Nicolai • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Als je echt sportief was voor de zwangerschap blijf dan erg actief. Als je dat niet was, is het nu een goed moment om actief te worden. Sporten is erg goed tijdens je zwangerschap. Je kunt hard werken, maar train vooral slim en luister naar je lichaam. Elk lichaam is anders. Lees de guidelines goed door en controleer hoe je lichaam aanvoelt. Het boek bestaat uit negen losse boekjes. Door het losdraaien van de busschroef kan je de trainingsschema’s meenemen naar de sportschool en genieten van een offline momentje. Achterin elke boekje is plek voor een mooie buikfoto als herinnering voor later. De binnenkant van de cover is een aftelkalender met to-do tips, deze kan je ophangen zodat je niets vergeet te regelen. Tevens lees je wat er met jou en je baby gebeurt en deelt Marrit haar ultieme tips voor een fitte zwangerschap. Een must read voor elke zwangere vrouw met heerlijke recepten van ontbijt tot diner en handige full body workout schema's. Zie het boek puur als inspiratiebron.

  Als je echt sportief was voor de zwangerschap blijf dan erg actief. Als je dat niet was, is het nu een goed moment om actief te worden. Sporten is erg goed tijdens je zwangerschap. Je kunt hard werken, maar train vooral slim en luister naar je lichaam. Elk lichaam is anders. Lees de guidelines goed door en controleer hoe je lichaam aanvoelt. Bij pijn of ongemak stop meteen en plan een afspraak bij een specialist. Myrthe Schiphorst, prenataal en postnataal fitness coach heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot de specialiste van het Noorden. Samen met Elmar Luth is zij de oprichtster van Dreamfit en trainen zij dagelijks zwangere vrouwen. Zelf heb ik hier tijdens mijn zwangerschap met veel plezier getraind.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 172mm x 242mm
  Aantal pagina's : 232
  Uitgeverij : GMG WORLD
  ISBN : 9789082965230
  Datum publicatie : 11-2019
 • Inhoudsopgave
  9 boekjes met tips voor de negen maanden van je zwangerschap. Een receptenboekje voor de negen maanden en een aftelkalender.
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 24,95


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Zondag voor 21.00 uur besteld, dinsdag in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen