Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 22,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Omgaan met lichamelijke klachten

Michel Reinders • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Legt de factoren uit die van invloed kunnen zijn op lichamelijke klachten en hoe daarmee om te gaan

  Met veel praktische tips

  Ook als hulpmiddel te gebruiken bij therapeutische behandeling

  Dit boek is voor iedereen die veel last heeft van de gevolgen van lichamelijke klachten waar geen medische verklaring voor te vinden is. U gebruikt dit boek bij de therapeutische behandeling door bijvoorbeeld een gz-psycholoog.  Als gevolg van hun lichamelijke klachten kunnen mensen psychische problemen krijgen, zoals angst over hun gezondheid of somberheid. Dat betekent niet dat iemand een aansteller is of gek is. Veel tegenslag kan iemand somber maken. We kijken in dit boek naar de factoren die invloed hebben op de lichamelijke klachten en hoe iemand beter met de klachten om kan gaan. Dit werkboek is voor alle mensen die kampen met onbegrepen lichamelijk klachten. Daarnaast kan het ook nuttig zijn voor mensen met (gedeeltelijk) begrepen lichamelijke klachten.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 210mm x 297mm
  Aantal pagina's : Niet bekend
  Uitgeverij : Bohn Stafleu van Loghum
  ISBN : 9789036804684
  Datum publicatie : 06-2015
 • Inhoudsopgave
  Inleiding.-Hoe dit boek te gebruiken.- Sessie 1: breng de klachten in kaart.- Sessie 2: wat gaan we behandelen?.- Sessie 3 Cognitieve therapie, de niet-helpende en rampzalige gedachten.- Sessie 4. Leren relativeren: op weg naar helpende en realistische gedachten.- Sessie 5. Het versterken van rationele en helpende gedachten met experimenten.- Sessie 6: Doen en niet doen. Dat is de kwestie.- Sessie 7. Doen , niet doen en de ja-maren.- Sessie 8. Doen en niet doen: opheffen van hindernissen.- Sessie 9: Vaardigheden in het omgaan met lichamelijke klachten.- Sessie 10: blijven oefenen met vaardigheden.- Sessie 11: Zorgen voor jezelf.- Sessie 12: Evaluatie: hoe blijf ik op de rails?.
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 22,95


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen