Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 14,00


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover De Onbekende Jaren van Jezus
  De Onbekende Jaren van Jezus (boek)
 • Cover Strategieën van Licht en Duisternis
  Strategieën van Licht en Duisternis (boek)

Ontdek de kracht van je hogere zelf

Elizabeth Clare Prophet • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Leer eenvoudige technieken die je kunnen helpen een nauwe samenwerking met je Hogere Zelf te ontwikkelen, en de vreugde, vrede en kracht te ervaren die tot je spirituele geboorterecht behoren. Als je in afstemming bent met je Hogere Zelf, word je liefhebbender, en gevoeliger voor de behoeften van jezelf en van anderen. Je zult je levensdoel kunnen vervullen en je grootste creativiteit tot uiting brengen. Leer tien dynamische stappen die je leiden naar spiritueel ontwaken, en je zullen helpen om je volledige potentieel te verwezenlijken.

  Omhels de verrukking van je Hogere Zelf
  Ontdek de kracht van je Hogere Zelf beschrijft eenvoudige technieken die je kunnen helpen een nauwe samenwerking met de Geest te ontwikkelen, en de vreugde, vrede en kracht te ervaren die tot je spirituele geboorterecht behoren.
  Als je in afstemming bent met je Hogere Zelf, word je liefhebbender en gevoeliger voor de behoeften van jezelf en van anderen. Je zult je levensdoel vervullen en je grootste creativiteit tot uiting brengen.
  Leer tien dynamische stappen die je leiden naar spiritueel ontwaken en je jullen helpen om je volledige potentieel te verwezenlijken.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 125mm x 200mm
  Aantal pagina's : 96
  Uitgeverij : Amethist Pers
  ISBN : 9789071219078
  Datum publicatie : 02-2007
 • Inhoudsopgave
  Een Aanwezigheid die over mij waakt 9 Wat is het Hogere Zelf? 13 Verbinding met je Hogere Zelf: het beste wat je ooit kon overkomen 17 Wat is de Christus? 23 Het verhaal van Jasper 26 Maak kennis met je heilige Christus Zelf: je beste vriend, beschermer en leraar 27 Hoe je je kunt herenigen met je Hogere Zelf 31 Bereid je voor op de eenheid met je Hogere Zelf door lichaam, geest en ziel te transformeren met de violette vlam 37 Het verhaal van Chris 40 Hoe je je verbinding met je Hogere Zelf kunt beschermen en onderhouden 42 Het verhaal van Kobina 45 Verleg je grenzen door jezelf en anderen te vergeven 48 Hoe je kunt krijgen wat je nodig hebt vanuit het universum 52 Het verhaal van Richard 57 Je Hogere Zelf zal je helpen uitvinden wat je met je leven aan moet 57 Het verhaal van Suzan 59 Oefenen voor je transformatie in Gods evenbeeld 62 Het verhaal van Janneke 64 Ontwaken tot je goddelijke natuur 66 Elke dag een stukje hemelvaart 70 Hart-, Hoofd- en Handdecrees door El Morya 76 Noten 89
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 14,00


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen