Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 19,95

ePUB ebook

  € 11,99

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Het verhaal achter Tresi Barros
  Het verhaal achter Tresi Barros (ePUB)
 • Cover Het verhaal achter Tresi Barros
  Het verhaal achter Tresi Barros (boek)

Ontdek de wijsheid in jezelf

Boek 12

Tresi Barros • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Met ‘Ontdek de wijsheid in jezelf’ presenteren medium Tresi Barros en haar gids Isaak alweer hun elfde boek.

   

  Een belangrijke les in dit boek is de les die Isaak heeft gegeven over de nemers en gevers die ieder van ons in zijn of haar leven heeft. Hij vertelt hoe u weet of iemand een gever of nemer is en belangrijker nog hoe u hiermee om kunt gaan.

   

  In dit boek nemen Isaak en Tresi de studenten dieper mee in tal van onderwerpen. Heeft u zich altijd al afgevraagd of er leven is op andere planeten? Heeft u zich afgevraagd of er een reïncarnatieproces is op andere planeten en u daar zelf ooit zult reïncarneren? In dit boek geeft Isaak u het antwoord en zal hij antwoord geven op tal van andere vragen.

   

  Isaak lanceert in dit boek zijn primeur Geestelijk Dopen. Isaak is in zijn laatste leven op aarde in 1230 een indiaan geweest met de naam White Feather. In die tijd kreeg men in de Siouxstam een naam die bij zijn of haar energie paste. Isaak noemt zichzelf ook de Lachende gids, de leider der volken. In dit boek begint Isaak met het geestelijk dopen van zijn studenten en geeft hen een naam die past bij hun energie. Geestelijk dopen gebeurt alleen als Isaak hiervoor toestemming krijgt van hogerhand. Een bijzonder en zeer ontroerend gebaar van Isaak aan zijn studenten. In dit boek doopt hij ook zijn instrument, met haar aardse naam Tresi Barros, in de Schittering.

   

  Laat u meevoeren in de wereld van de wijsheid van meester Isaak en meester Tresi en ‘Ontdek de wijsheid in jezelf’.

   

   

   
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 125
  Uitgeverij : Stichting Isaak & de Schittering
  ISBN : 9789078402121
  Datum publicatie : 09-2018
 • Inhoudsopgave
  Inhoudsopgave

   

   

  Voorwoord Isaak                                                                       5

   

  Voorwoord Tresi                                                                       7

   

  Bijeenkomst 20 januari 2011                                                        9

   

  Bijeenkomst 13 april 2011                                                          39

   

  Bijeenkomst 25 mei 2011                                                           77

   

  Bijeenkomst 15 juni 2011                                                         119

   

  Bijeenkomst 14 september 2011                                                           165

   

  Bijeenkomst 2 november 2011                                                 205

   

  Bijeenkomst 16 november 2011                                                           239

   

  Bijeenkomst 7 december 2011                                                  285

   

  Bijeenkomst 18 januari 2012                                                     321

   

  Bijeenkomst 15 februari 2012                                                   367

   

  Wie ben ik?                                                                             411      

   

   

   

  N.B. Alle cursief gedrukte gedeeltes in dit boek zijn gesproken door de studenten die deelgenomen hebben aan deze cursus en zijn ook beschrijvingen van handelingen.

   
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 19,95

niet beschikbaar

1-2 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Voorwoord Isaak

 

 

Lieve mensen,

 

Op het moment dat we uitgenodigd worden om onze wijsheden te brengen doen we dat eigenlijk altijd zonder voorwaarden. Studenten ontvangen de meesters. Op het moment dat de studenten willen leren dan pas zijn ze student anders zijn ze alleen maar luisteraars. Toepassen van de lessen is altijd van belang om het resultaat te ondervinden. Het resultaat kan je nooit vooraf ondervinden, alleen maar achteraf. Daarom zeggen we ook altijd: oordeel nooit vooraf maar achteraf.

 

Een student zegt heel vaak: waar zijn de meesters gebleven? Op het moment dat de meesters komen dan verlangt de meester dat de student eigenlijk zichzelf ook de student noemt en niet de luisteraar. Op het moment dat jij de overtuiging hebt dat jij evolueert in groei en dat ooit jouw meesterschap ook tot uiting mag komen, dan pas ben je gemotiveerd om je lessen met eer en trots te doorlopen. Kijk nooit ofte nimmer achteruit in negatieve zin, kijk achteruit in positieve zin. Zie jezelf in groei. Je leeftijd is groei, je lichaam is groei, je gevoel is groei. Je woordenschat groeit ook naarmate je ouder wordt. Al hetgeen wat je bent hier ter aarde komt door groei door de elementen van zijn in het moment van zijn.

 

Jullie leven in jullie getal 2012. Dat betekent dat de aarde geteld is in dit getal. De aarde bestaat al vele, vele jaren meer maar toch zijn jullie pas begonnen met tellen na onze meester Jezus. En meester Jezus - de meester die mijn meester is - vertelt alleen maar een waarheid en de waarheid is liefde. Wees je liefde. Ondervindt jezelf in dat woord. Dat betekent: onderricht jezelf ook in dat woord en vindt jezelf in dat woord. Vele kinderen zijn bang om het woord liefde werkelijk toe te passen omdat ze bang zijn voor het resultaat van dat woord. En weer zeggen wij: oordeel niet vooraf maar achteraf.

Op het moment dat je onvoorwaardelijk liefde geeft aan jezelf en aan je medemens dan geef je dat zonder voorwaarden. Hetgeen wat jij ondervindt en weer terugkrijgt is puur zoals het is. Glimlach en zie wat het met je doet. Huil en zie wat het met je doet. Word boos en zie wat het met je doet. Ondervindt je emoties in elk gevoel wat op het moment tot je komt en zie wat het met je doet. Op het moment dat je geknuffeld wilt worden, knuffel eerst jezelf en voel wat het met je doet en geef de knuffel desnoods aan iemand anders en voel wat het met je doet. Wees niet in angst hier ter aarde want ooit is jouw aardse school voorbij maar je geestelijke school gaat nog altijd voort in onze wereld, de wereld die jullie de onzichtbare noemen en wij zeggen: jullie wereld is voor jullie onzichtbaar, wij zijn zichtbaar.

 

Namasté, Isaak

 

 

N.B. In dit boek wordt een aantal cursusdeelnemers niet genoemd bij de naam die ze bij geboorte kregen maar bij de door Isaak gekregen geestelijke doopnaam. Hiertoe hebben ze zelf besloten. Om het voor u zo duidelijk mogelijk te maken volgt hieronder een lijstje van de deelnemers met tevens hun geestelijke doopnaam:

  ×
SERVICE
Contact
 
Vragen